2777
2789
عنوان

پرولاکتین خیلی بالا

96 بازدید | 18 پست

سلام آزمایش دادم پرولاکتینم۴۱۶ بود خیلی بالا هست دکتر مغز و اعصاب برام ام ار ای هیپوفیز با تزریق برام نوشت الان خیلی میترسم درد داره؟

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏
نه بابا مثل سرم زدن هست من نزدیک ۸۰۰ هستم ، دائم دارو میخورم نترس هیچی نیست الکی ترسیدی😀

واقعا انشالله همینطور که میگین باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ام ار ای ترس نداره 

میشه بگی علامت چی بود برای پرولاکتین؟ 

من بیشتر  علائمی که تو نت نوشته رو دارم ولی دکترم گفت آزمایش پرولاکتین لازم نیست، از طرفی مشکلم حل نشد و حس میکنم باید پزشکم رو عوض کنم وآزمایش پرولاکتین بدم 

نه عزیزم ام ار ای ترس نداره میشه بگی علامت چی بود برای پرولاکتین؟ من بیشتر علائمی که تو نت نوشته رو ...

من پریودم قطع شد رفتم شبکه بهداشت برام آزمایش بتا نوشتن گفتم امکان نداره باردار باشم گفتم تخمدانام پلی کیستیک هست قبلا سابقه پرولاکتین داشتم ۵ سال پیش و سینه ام درد میکرد طوری که نوارقلب رفتم و سونو سینه رفتم همه چی خوب بود گفتم برام آزمایشو نوشت دادم خیلی بالا بود گفت باید بری ام ار آی و سردرد هم داشتم

عزیزم انشالله که سلامت باشید و زودتر بهبود پیدا کنید

من تقریبا همه علائم پرولاکتین بالا رو دارم ولی برام آزمایش ننوشت 

خودم تو فکرمه دکتر دیگه برم

ممنون که جواب دادید

تنتون سلامت 🌺

عزیزم انشالله که سلامت باشید و زودتر بهبود پیدا کنیدمن تقریبا همه علائم پرولاکتین بالا رو دارم ولی ب ...

مرسی خیلی ممنونم 🙏