2777
2789
عنوان

مرگ تدریجی زندگیم

1892 بازدید | 73 پست

۴۰روز از خیانت شوهرم میگذره .حتی یکساعت هم نشده که از فکر این قضیه بیرون بیام .هیچ حرفی و هیچکاری حالمو خوب نمیکنه.روزا دلم میخواد بخوابم و شبا بیدارم.این بدترین دردی بود که تو عمرم تجربه کردم.نه دلم میخواد پیشم باشه نه ازم دور باشه.فک میکنم حتی مرگش هم اینقد منو بهم نمیریخت.انگار زندگیم یه حبابه که هر لحظه ممکنه بترکه.ازش بیزارم چطور تونست این دردو به جونم بندازه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفی نمونده که تو این ۴۰روز بهش نگفته باشم.فقط میگه صبور باش درستش میکنم ولی چجوری

صبر کن پس

ان شاءالله پشیمون بشه و دست برداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".