2777
2789

امروز تولد نامزدم بود بنا ب دلایلی  یه مدته  از هم دوریم نتونستم برا تولدش کاری بکنم یهو از ظهر غیب شد یکم پیش اومد پیام داد و گفت ک خانم فلانی برام تولد گرفته بود سوپرایزم کرده 

گویا این خانم با یکی از همکار های آقا هماهنگ کردن ک نامزد منو سوپرایز کنن 

اون آقا متاهله  ولی بدون خانمش اومده بود امروز زنگ میزنه ب نامزدم و میگه بریم بیرون و بعد میبرتش و سوپرایزش میکنن و بهش کادو میدن  و سه تایی تولد گرفتن 

اون خانم هم مجرده و یه ماهی نیست ک اومده چرا باید برا یه آقای غریبه تولد بگیره و هدیه بده بهش 

نامزدم اهل خیانت نیست ولی این موضوع خیلی منو ناراحت کرده

خیلی عصبی و ناراحتممم😭☹

حق داری ولی با همسرت حرف بزن و ازش بخواه دیگه اجازه ی اینطور کارا و رفتارارو نده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ولی با همسرت حرف بزن و ازش بخواه دیگه اجازه ی اینطور کارا و رفتارارو نده

میگه من اصلا روحمم خبر نداشت 

اگه بگم هدیه رو پس بده زشتهه؟؟؟

اصلا نمیتونم کنار بیام با این موضوع☹

سر کار برا هم تولد میگیرن و چیز عجیبی نیسدوستانس دیگهمگه اینجا افغانستانه که نزاری نامزدت با همکاراش ...

سرکار نبودن 

توی کافه گویا براش تولد گرفته 

خب چه دلیلی داره خانمی ک کمتر از یه ماهه باهاشون اشنا شده برای نامزدم تولد بگیره میتونست تو محیط کار تولد بگیره چرا سه نفره؟؟

سر کار برا هم تولد میگیرن و چیز عجیبی نیسدوستانس دیگهمگه اینجا افغانستانه که نزاری نامزدت با همکاراش ...

افغانستان نیست ولی عادی ام نیست هر کی باشه ناراحت میشه 

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

مگه افغانستان نمیزارن ؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همسرت اهل خیانت نیست ولی شاید اون خانم واقعا کرم داشته باشه. با همسرت صحبت کن منطقی بگو دوری کن

میدونه من خیلی بدم میاد تا میتونه از این جمعا دوری میکنه 

با اینکه میشناسمش ولی ناراحتیمو سرش خالی کردم و دعوا کردم 🤦‍♀️