2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم برام دعا گرفتن یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 23 پست
نکنیا

بنظرم ی جوری بی احترامی به قرانه

چهارگوشه خونتون رونمک ایت الکرسی بزار

هرروز دستتو بزار رو سر خودتو همسرت سوره فلق ناس بخون

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

یه لیوان اب اشامیدنی بردار ازش مزه کن طعمش رو یادت باشه ، بعد وضو بگیر رو به قبله بشین ، به اون لیوان اب سوره حمد و توحید و ناس و فلق و کافرون رو بخون و فوت کن ، اگه مزه ش شیرین شد و اب سبک شد چیزی نداری ولی اگه ترش یا تلخ یا شور  شد یا بوی ماهی گرفت دعا و طلسم داری

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر ...صدقه و نذر و نیاز خیلی بهتر از فکر کردن به اینه که آیا من جادو و طلسم و دعا دارم یا نه...وقتیم دلیل منطقی پیدا نمیکنی میگی دارم و بعدش میگردی دنبال دعا نویس

از قرآن کمک بگیر

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نه هیچی نیست هیچ جایی دیوونه شدم بخدا

عزیزم کامنتامو بخون و یه هفته انجام بده ببین چی میشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یه لیوان اب اشامیدنی بردار ازش مزه کن طعمش رو یادت باشه ، بعد وضو بگیر رو به قبله بشین ، به اون لیوا ...

من مزه های نامحسوس رو از بعد کرونا دیگ تشخیص نمیدم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

استارتر ...صدقه و نذر و نیاز خیلی بهتر از فکر کردن به اینه که آیا من جادو و طلسم و دعا دارم یا نه... ...

بخدا هرروز قرآن میخونم سپند همراه ۴قل میخونم صدقه هم تاجایی ک یادم باشه میزارم شوهرمم هرروز میزاره

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من بهت میگم چطوری دعا داری

راست میگی؟؟؟ چجوری؟؟

توروخدابگو