2777
2789

چند وقت پیش یه دخترخانم ازبی تفاوتی پارتنرش به قرار ودیت  صحبت می کرد...میخوام روشنتون کنم که چه خبره..

قرار گذاشتن هم مثل دیت رفتن داستان مخصوص خودشو داره...

پسرایی که تواین کارحرفه ای هستن می دونن چه طوری روی ذهن طرف مقابلشون اثر بذارن وبه پای قرار بکشوننشون....

بعدیه مدتی که از رابطه گذشت میان قرارمیذارن ومیگن فلان روز دراین ساعت فلان جا....

(ولی دیگه تا روز قرار جوری رفتارمی کنن که انگار نه انگار قراری وجود داره..باخودت میگی خدایا یادش رفته...واسش مهم نیست؟...پشیمون شده؟)

🔴اونا با این کار ذهن طرفشون رو مشغول می کنن...اونا هیچ وقت نمی گن یادت نره بیای...دیر نکنی...بیای هاا...موقت قرار رو تکرار نمی کنن...چون می دونن اگه این کارو بکنن ناخودآگاه دختر به دختر میگه حتما دخترای قبلی اینو پیچوندن....این پسر جذاب نیست...

وبیشتر وقتا اون دختر باشنیدن این حرفا به یه بهونه قرار رو بهم می زنه...

🔴اما امیرای ۲۰۶ دارسفیدمحترم تا لحظه ی آخر به روی خودشون واون دختر نمیارن ویه ربع یانیم ساعت به قرار مثلا این جوری پیام میدن که(عزیزم اگه داری با تاکسی میای به راننده بگو کولرو روشن کنه هواگرمه)

امیدوارم مطالب به دردتون بخوره واز استرس ذهنی دور بمونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان قهریم شهر دور هست زنگ میزنه بحث میکنیم میگه درست میکنم فلان صبر کن بیام حل میکنم چیکار کنم ب ...

دوماااااه؟؟؟غرورت کجاست؟؟؟؟پرتش کن سطل زباله

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

چرا بیشتر آقایون خیانت میکنن درحالی هیچ مشکلی ندارن

ما دوتا انگار چراغ جادو گیر اوریم اطلاعات میگیریم🤣

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن