2777
2789
عنوان

دختر اینجوری ای دیدی عاقبت بخیر بشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 108 پست
این کلیپ هابا پشت پرده شیطانی برای عادی سازی و کشوندن این چیزها به زندگی ها هست و متاسفانه مردم از ...

اصلا من تعجب کردم قصد قضاوتم نداشتم که دوستمون گفتن ولی هستن دخترایی که حتی تا حالا با کسی ارتباط نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ دیدی همش توهم داری ک همه دارن توطئه میکنن!بیخیال ازخواب بیدارشو

به قول شما عادی هم شده باشه هر کسی کنترل افکار و عمل خودشو میتونه داشته باشه اگه قرار باشه هر چیزی عادی شه مردمم وا بدن سنگ رو سنگ بند نمیشه

ببین اگه قراربود مردها ردببرن معاینه ۸۰درصوشون نمیتونستن ازدواج کنن

مردی که از راه حلال رابطه داشته با مردی که از راه حرام رابطه داشته زمان تا آسمون فرق داره ها.

من نمیگم کار مرد ازدواج موقته درسته که به جای ازدواج دائم ،موقت رفته...ولی نمیشه ایراد هم گرفت..کار حرام نکرده.

یعنی حرف خدا براش مهم بوده..بی قید و بند نبوده..مردی هم خدا براش مهم باشه برای ازدواج خیلی بهتره تا مردی که ترس از خدا نداشته و به قول خودشون روشن فکر بوده

مردی که از راه حلال رابطه داشته با مردی که از راه حرام رابطه داشته زمان تا آسمون فرق داره ها.من نمیگ ...

خب بیا 

ببین یک مرد اگه تا ۴۰مجرد باشه میتونه یکیو صیغه کنه اما دختر ک نمیتونه صیغه شه باید فقط خودشو سرکوب کنه تا بکارتش حفظ شه ودوستی تقدیم شوهر جانش کنه!حالاتو توقع داری واقعا یک دختر تا ۴۰سالگی نیاز جنسیشو چکار کنه!؟؟؟

یجور میگی توبه کرده انگار ادم کشته خانم

خب زنا گناه بزرگیه دیگه نباید واسش توبه کرد؟ مگه فقط قتل توبه میخواد شما غیبت هم کنی باید توبه کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هستن عزیزم..خیلی هم هستن..مثل دخترهای پاکی که هستن..خداوند زن و مردهای پاک رو برای هم آفریده

والا الان که دخترای پاک گیر مردای اشغال کثیف میوفتن خودم انقدر دیدم دختر 12 سال با مرد 30 سال ازدواج میکن مرد خودش اهل مشروب و دختر باز بعد مثل وحشی ها دختر بیچاره کتک میزنه 

خب بیا ببین یک مرد اگه تا ۴۰مجرد باشه میتونه یکیو صیغه کنه اما دختر ک نمیتونه صیغه شه باید فقط خودشو ...

خیر ازدواج با اجازه پدرشه.. بعدش با خودشه، بره صیغه بشه ولی زنا نه

فکر کنم شما مخالف دین خدا و شرایطش هستید،اینو دیگه فقط خدا جوابگوی شما هست.