2777
2789
عنوان

انقد دلم گرفته که نگو 😭

157 بازدید | 8 پست

دلم خیلی گرفته تمام تلاشم برای حفظ و ارامش خونس با وجود یه ملو افسردگی هر کاری میکنم شوهرم راضی نمیشه و ایراد میگیره طعنه میزنه دل میشکونه قیافه میگیره 

وقتی میاد خونه استرسی میشم انرژیم به طور عجییبی میاد پایین دوتا بچع دارم رابطش با بچه ها خوبه اما دقت کردم تا وقتی که بچن و هنوز به ۶ تا ۷ سال نرسیدن 

پسرم ۱۴ سالشه فششششار اورده برای درسش اونم افسرده شده بهش میرسه از نظر مالی و امکانات ولی توقعات هم ازش داره امروز با استرس درس میخوند گربه میکرد میگفت به مبحثی ا، ریاضی رو نمیتونم یاد بگیرم براش جزو و اشتراک اینترنی برای درساشم گرفته استرس دارع نتونه پاس کنه جواب باباشو چی بده 

منم خستم از ایراداش درکم نمیکنه اگر ده تا کار خوب کنم یکی اشتباه فقططط اون یدونه اشتباه رو میبینه 

فعلا دخترم به سن مسولیت نرسیده اگر برسه که برا اونم داره 

خستم تو خانواده بزرگ شدم که شاید از نظر مالی اکی نبودن ولی از احساس نسبت به من کم نمیزاشتن 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه میشه کرد جز تحمل شرایطت شبیه یکی از عزیزانمه

اون چیکار میکنه

خیلی صبور بودم احساس میکنم دیگه تحمل ندارم 

امروز پسرم کفت کاش منو مینداختی مامان 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
اون چیکار میکنهخیلی صبور بودم احساس میکنم دیگه تحمل ندارم امروز پسرم کفت کاش منو مینداختی مامان

خیلی سختشه که نمیتونه جدابشه 

خودشو سرگرم کرده با استخر و کلاس های مختلف اما واقعاً خیلی تغییرکرده تو زندگیش و یه آدم دیگه شده خوشحال نیست 

این که شوهرتون با ورود به خونه و جمع خانواده بهشون به جای حس امنیت و انرژی مثبت استرس و انرژی منفی میده گاهها سخته و آزار دهنده و تاثیر منفی روی روند و کيفيت زندگی میزاره خانم 

و روی شما استرس و اضطراب و افسردگی و به بچه هاتون انرژی منفی و نداشتن یه حامی قوی و قابل اعتماد به نام پدر رو میده و مطمئنا این رفتار شوهرتون روی آینده و شکل گیری شخصیت و روحیات اونا تاثیر منفی میزاره