2777
2789

دو سال پیش دخترم  که یک سالش بود یک شب بیمارستان بستری بود

دختر نه ساله ای هم کنار دختر من بود....یک لحظه دیدم مامان اون دختر روم کرده روی دست دخترم....

یهو برگشت گفت ببین کن همیشه ناخن کاشت میکنم چون کاشت کنم تا رسیدن به خون ناخن هامو با دندون میجووم و کل انگشت هام مدام خون میاد...گفت وقتی هم ناخن های خودم تموم میشد ناخن های. دو تا دخترم رو میجویدم....الان هم دیدم ناخن دختر شما کمی بلنده🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄وحشت کردم سریع زنگ زدم به همسرم که پایین بود گفتم فین گیر که گرفتی یک ناخن گیرم برام بخر...دیگه اورد سریع نشستم ناخن دخترم رو گرفتم🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زامبی بوده 😨

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یا خدا این بیمار روانی بوده

دقیقا

مامان دختره که رفت پایین دختر معصوم کلی برام درد و دل کرد از دست والدینش

اصلا یادم نمیره خدا کنه حالش خوب شده باشه

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

بخدا قسم تک تک حرفهام راسته

منکه نگفتم دروغ میگی رفتارش برام عجیب بود🫣

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.