2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش ایمنی بالا می دونم جنین و دفع می کنه اما عددشو نمی دونم چند باید باشه برو دکتر عزیزم بعد بیا ت ...

رنج نرمالش تا ۳۵ از من ۸۸۰ بود اره تو نت خوندم باعث سقط میشه البته در صورتی هم که t3یا t4 بالا یا پیین باشه ولی از من همش نرمال بود فقط این خیلی بالا بود میخوام این چند روزم برم سونو ببینم چرا پری نامنظمه ۴ ماهه متفورمین میخورم ولی تاثیری نداشته تو تنظیم پری ماه قرل روز ۵۰ سیکل پری اومد اونم دیگه رفتم دکتر دوفاستون خوردم

آره رفت پیش دکترارولوژیست گفت واریکوسل نداری یه دوره یه ماهه قرص خوردبعدش آزمایش دادگفت خوبی شده 22م ...

خب شما باید مجبورش کنی بره

ویتامین ای هر روز بهش بده

قرص ول من بهش بده

گرمی جات

مغزی جات

من خودمم اینارو بهش نمیدم ولی برا بقیه تجویز میکنم😁😁😁

شوهر من واریکوسل داشت ۱ ماه و نیمه عمل کرده

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
به علایم توجه نکن خیلی ها هیچ علامتی ندارن بارداری شیمیایی چه جوره عزیزم؟

یه بارداریه مسخر و ضد حالیه..... تمام علایمو داری و بی بی چکم مثبته مثبته از بتام ک بدی + میشه اما بتا زیاد بالا نمیره. من6 روز ب موعدم بی بی چگم+ شد و  یه روز ب موعدم بتام 97 بود ولی بعدش شرو شد ب کم شدن.... اصلا ساکی تشکیل نمیشه کلا جنینی وارد رحم نمیشه. تو همون لوله ها یه اتفاقایی میفته و زودم تموم میشه

یه بارداریه مسخر و ضد حالیه..... تمام علایمو داری و بی بی چکم مثبته مثبته از بتام ک بدی + میشه اما ب ...

اهااان لانه گزینی نمی کنهه یعنی اما به نظر من 50 درصد و رفتیییی ایشلا بعدی 100 درصد میشه