2777
2789
وایییییییییییییییییییی ارهههههههههههه عکس بی بی چکتو بزار 

خیلی خیلی کم رنگه بایدکلی دقت کنی تاببینیش.ولی فکرنکنم مثبت باشه.آخه میگن بعدازپنج دقیقه دیگه قبول نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیوا 31 ساله... از مرداده تو اقدامم که ابان ماه یه بارداری شیمیایی داشتم و ازون به بعدم دو ماهه اقدامم... موعدمم ازبعد سقطم بهم ریخته. تا قبلش 32 روزه بود ولی بغد از سقط یه دوره ld خوردم شد 30 روزه. دوره بعدش اقدام داشتم شد 34 روزه. امروز 30 ام دورمه. هیچ علامتیم ندارم....

اولین مامان تاپیک توییییییییییی

کاش اینجورکه تومیگی بودولی میگن بی بی چک بایدپنج دقیقه اول مثبت بشه.بعداین دیگه خیلی کم رنگه اصلاخیلی مشخص نیست من دقت کردم روش دیدمش.

مشکلت چیه عزیزم؟

من دوتا قرص لتروزول ودوفاستون رو سه ماهه دارم میخورم بعد این ماه اخرین دوره از مصرف قرصم بود یعنی دیگه تموم داشت میشد اشتباهی بجای خوردن لتروزول از روز سوم پری دوفاستون خوردم تا ده شب وقتی تموم شد متوجه شدم اشتباه خوردم الان دوهفته هست دوفاستون تموم شده بعد من همیشه بعد قطع دوفاستون پری میشدم اما اینبار پریود نشدم هیچ لکه قهوه ای میبینم فقط اصلا خونریزی ندارم همیشه برای پریودم روز اول لک میدیدم بلافاصله خونریزی میکردم الان چهار روزه فقط لکه قهوه ای میبینم اونم کم گاهی... دوستم ماماست میگه چون اقدام داشتی وهنوزم خون ریزی نکردی احتمالا لانه گزینی جنینه تا لکه بینی تموم نشه معلوم نمیشه باید صبرکنی تاپریودت تاخیرکنه... حالاموندم تا سوم اسفند صبرکنم ک پریودمی یا نه برم دکتر نظرت چیه؟ 

چقدر طولانی شد هووووووف

منم شیوا 31 ساله... از مرداده تو اقدامم که ابان ماه یه بارداری شیمیایی داشتم و ازون به بعدم دو ماهه ...

به علایم توجه نکن خیلی ها هیچ علامتی ندارن

بارداری شیمیایی چه جوره عزیزم؟

خیلی خیلی کم رنگه بایدکلی دقت کنی تاببینیش.ولی فکرنکنم مثبت باشه.آخه میگن بعدازپنج دقیقه دیگه قبول ن ...

بنظرم من که اگه حتی بعد یکساعتم هاله بندازه درسته ماه پیش من ۱۵ روز تاخیر داشتم بیبی زدم حتی بعد یکساعتم هاله ننداخت الانم چون زود زدی دیر هاله انداخته 

منم ۲۸ ساله اینماه ۵ ماهیه که اقدام میکنم البته ازمایش هورمونی دادم هنوز پیش دکتر نرفتم ولی خود ایمن ...

راستش ایمنی بالا می دونم جنین و دفع می کنه اما عددشو نمی دونم چند باید باشه برو دکتر عزیزم بعد بیا توضیح بده بقیه هم یاد بگیرن ببینن چیه  

من دوتا قرص لتروزول ودوفاستون رو سه ماهه دارم میخورم بعد این ماه اخرین دوره از مصرف قرصم بود یعنی دی ...

عزیزم اگه از پری گذشت و همچنان لکه بینی داشتی برو آز بتا بده