2777
2789
عنوان

قرص متفورین

71 بازدید | 13 پست

سلام خانوما تنبلی تخمدان دارم دیر به دیر پریود میشم وکتر آزمایش برام نوشت قندم ۱۰۰ بود گفت بالاس البته متخصص نبود بهم قرص متفورین داد تو نت خوندم افت شدید قند میاره در ضمن ۵۸ کیلویم میترسم لاغر بشم بخورم یانه ؟کسی خورده عوارض داره؟

بابت تنبلی تخمدان هم میدن

حتی اگر قندت بالا نبودش

نه نگران نباش🌸

متفورمین جوریه ک قند اگر کنترل شده باشه

خیلی پایینش نمیاره

منتها توی تنبلی تخمدان موثره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

لاغر میکنه 

ورزش کن و مصرف قند و شکر مصنوعی تو کلا حذف کن نوشابه مربا هله هوله .....

قند طبیعی جایگزین کن یه مدت تغییر سبک زندگی بده خوابتم نهایت ساعت ۱۱ شب 

اوکی میشی 

بعد چند ماه برو متخصص خوب ببین تغییر کردی یا نه بعد دارو شروع کن

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغر میکنه ورزش کن و مصرف قند و شکر مصنوعی تو کلا حذف کن نوشابه مربا هله هوله .....قند طبیعی جایگزین ...

نمیخوام لاغر بشم آخه ۵۸ کیلویم . تازگیا یه ساعت پیاده روی میرم شبا یعنی نخورم قرصو؟

میگن لاغر میکنه من فقط ۵۸ کیلویم لاغرم آخه 😕

نه گلم

نگران نباش 

اتفاقی نمیوفته🙏🏻💙💙💙

ازمایش قندتون چون مورد داشته

یه ازمایش تکرار بزنید

قند ناشتا + قند ۳ ماهه

جفتشو بدید حتما سریعا

با توجه به تنبلی تخمدان داشتن

نه گلمنگران نباش اتفاقی نمیوفته🙏🏻💙💙💙ازمایش قندتون چون مورد داشتهیه ازمایش تکرار بزنیدقند ناشتا ...

قند ۳ ماهه چیه؟ دکتر چیزی نگفت که میخوام برم پیش دکتر غدد چون پرولاکتینمم خیلیی بالا بود گفت به خاطر همین پریود نمیشی خیلییی نگرانم دا تو دلم نیست اصلا🥲💔فقط ۲۰ سالمه چرا آخه قندم اینقد بالاس مامانم میگه تو سن تو نباید قند داشته باشی

قند ۳ ماهه چیه؟ دکتر چیزی نگفت که میخوام برم پیش دکتر غدد چون پرولاکتینمم خیلیی بالا بود گفت به خاطر ...

نه دلیل نیست ک شما قند داشته باشی یقینن

اونم با ۱ بار ازمایش

قند ۳ ماهه

نشون میده توی ۳ ماه اخیر وضعیت قندت چجور بوده

قند ناشتا هم ک مشخصه

پس حتما سریعا دکتر غدد برو

این ازمایشا رو بده

از قند لاقل خیالت راحت شه