2777
2789

اگه دارید میشه راهنماییم کنید لطفا چطوریه درد داره نداره برا شما برگشته چقدر هزینه ش شده و.. من به عنوان یه نوجوون واریس گرفتم و میخوام لیزر کنم تا بدتر نشده

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. 

واریش شما اگر از نوع عنکبوتیه میتونید با جوراب طبی مخصوص واریس رفعش کنید تا وسیع نشده

اما در مورد لیزر بگم

زن دایی خودم هر دوتا ساق پاهاش رو لیزر انجام داد طبق گفته های مادرم 

لیزر رگها و مویرگ های واریسی رو میسوزونه و باعث درد بسیار شدیدی میشه و بعضا قسمتهایی از پوست هم میسوزه و بعدا خوب میشه

هزینه هر جلسه 2 میلیون تومن داد البته مادرم میگفت تمام رگهای پاهاش ورم کرده بوده و احتمالا خیلی وسعت داشته

قسمت بد ماجرا اینه که وقتی رگهای واریسی با لیزر از بین میرن عملا دیگه بخشی از خون رسانی به اون قسمتهای پا از بین میره که اینو نمیگن دکترا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واریش شما اگر از نوع عنکبوتیه میتونید با جوراب طبی مخصوص واریس رفعش کنید تا وسیع نشدهاما در مورد لیز ...

بعد درد هاش حالشون خوب شده و الان واریسش رفع شده؟

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. 

بعد درد هاش حالشون خوب شده و الان واریسش رفع شده؟

برای مدتی رفع شده اما رگ های واریسی جدید بجای قبلی ها انگار در اومده

واریس با قلب ارتباط داره 

وقتی قلب نتونه خون رو درست توی بدن به گردش بندازه واریس شروع میشه

این مشکل با ضعف قلب ارتباط داره تو بعضیا هم ژنتکیه