به نظر شما خوبه آخه تبلت داشت خراب شده الان خیلی دوست داره تبلت داشته باشه البته من فقط روزی یک ساعت بهش میدم بازی کنه خودش هم قانعه بیشتر هم باهاش الفبا و ریاضی بازی میکنه خیلی ریاضیش خوب شد خدارو شکر..تبلت نو خیلی گرونه نمیشه خرید تقریباً یک ماهه تبلت نداره توی قلکش یکونیم جمع شده بود خودمم یه مقدار روش بذارم دست دوم بگیرم به نظر شما چیکار کنم ؟
عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچههام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم وسایل دست دو زیاد خریدم تعمیراتی نباشه مشکلی خاصی نداشته باشه با مهلت تست اوکی هست ولی خب به شرطی که قیمتش واقعا بیارزه عجیب و غریب نزاره مثلا یکی کوشی گذاشته بود هم قسمت مغازه شوهرم زنگ زد گفت اشتباه نکردی گفت نه خیلی سالمه هر چی سالم باشه حداقل همون لحظه ۳۰ درصد افت قیمت داره بعدش کار کنه یا قدیمی بشه مدلش ۴۰ تا ۵۰ باید زیر قیمت باشه
ببین یه تبلت سامسونگ گلکسی s2دیدم کلی چونه زدم آخرش چهار راضی شد رفتم دی جی کالا نوشته برای بازی خوب ...
خب اون گیم و بازیای حرفه ای منظورشه
نه در حد بازی بچه ها
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||