2777
2789
عنوان

نداشتن رابطه

925 بازدید | 35 پست

دخترای گل خواهشا انقدر راحت باکرگیتونو از دست ندین اصلا شرع و دین و این چیزا به کنار به فکر خودتون باشید انقدر راحت خودتون رو در دسترس مردا نزارید بعد اگه ولتون کنه بره میخواید چیکار کنید.دیدم کسایی که نامه سلامت دروغی هم گرفتن اطرافیان متوجه شدن و گفتن با دکتر رفته حرف زده و دروغی بوده

اون به کنار توی نامزدی هم سعی کنید رابطه کامل نداشته باشید خیلی مهمه 

خیلیا دیدم که به مشکل خوردن رفتن برای جدایی اما وقتی فهمیدن دختر باکره نیست یا حتی حامله خانواده بهش گفتن هیچی نگو و برو یا خود دختر ساکت شده و عروسی کرده 

توی نامزدی اگه دختر باشی جدایی راحته نامزدی و عقد دوران شناخته توی این دوران طلاق بد نیست مراقب باشید.

دخترای باکره حق حبس دارن یعنی یا باید کل مهریه رو بده پسر تا عروسی بگیره یا اگه نتونه بده بره برای جدایی و نصف مهریه رو بده. در کل مراقب باشید به نفع خودتون کار کنید 

انشالله که هیچوقت هم کارتون به این چیزا نکشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه مخالف این موضوعمولی بخاطر فرهنگ کشورمون حرف شما کاملا درسته....

خودمم مخالف خیلی چیزا هستم ولی خب قانون و فرهنگ و شرعمون اینطوره نمیتونیم تغییرش بدیم که

عزیزم خیلیا از بچگی پرده ندارن و خیلیا بدلیل کار سنگین پردشونو از دست میدنهمیشه از طریق رابطه از بین ...

پپزشک قانونی مو رو از ماست میکشه بیرون

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کلا رابطه جنسی با ادمای مختلف واسه روح خود ادمم خوب نیستولی در کل انقدر یه پرده رو گنده نکنین

میدونه منم بدم میاد از این حرفا مثل یه توهینه واقعا 

ولی قانون کشورمون اینه ما که نمیتونیم تغییرش بدیم