2777
2789
عنوان

حالت بده بیا🥰

85 بازدید | 5 پست

یه وقتایی زندگی مثل یه کوه بلند و صعب‌العبور می‌شه. هر قدمی که برمی‌داری، سخت و خسته‌کننده‌ست. نگاه می‌کنی و فکر می‌کنی هیچ‌وقت به قله نمی‌رسی. کوله‌بار غم و سختی هم سنگین‌ترش می‌کنه.

اما یه نیروی درونی تو هست، یه ایمان قوی به خدایی که اون بالا، روی قله، منتظرته. هر چقدر راه سخت‌تر باشه، رسیدن به اون بالا، اون منظره‌ی باشکوه، ارزش بیشتری داره.

خدا فقط نگاهمون نمی‌کنه، اون تو هر قدم سخت، دستمون رو می‌گیره. شاید حسش نکنی، اما اون هست. اون کوه سختی، فقط یه مسیره، یه امتحانه برای اینکه نشون بده چقدر قوی هستی و چقدر بهش ایمان داری.

وقتی به قله برسی، نه تنها نفست تازه می‌شه، بلکه به تمام اون راه سختی که اومدی افتخار می‌کنی و می‌فهمی که بدون کمک خدا، هیچ کدوم از اینها ممکن نبود

پس تو هر سختی، سرت رو بالا بگیر و به اون قله‌ی امید نگاه کن. خدا اونجاست، منتظر دیدن صبر و ایمانت. اون قوی‌ترین پشتیبانه و هیچ‌وقت تنهات نمی‌ذاره

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا به آدمایی مثل شما خیلی احتیاج داره ک باعث دلگرمی هستینمرسی ازت❤️❤️❤️

لطف داری عزیزم

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

آبجی سمامثل همیشه دلم روآروم کردی خیلی. دوستت دارم ولی این روزازیادجوابم نمیدی حالت بهترشدخانمی

بخش عزیزم سرم شلوغ بودالان هستم