2777
2789

۵ساله ازدواج کردم یه دختر۹ماهه دارم شوهرم‌کلا همش میگه کار دارم مشغول کارم دیر‌میام ۱۱زودتر نمیاد الان یکی‌دوروزه زودتر میاد همشم میخوابه حال نداره کم‌حرفه باهام دیشبم رفتیم با بچه یه چرخی بیرون بزنیم تو راه با یکی‌سلام علیک‌کرد نفهمیدم کیه اومدیم‌خونه منم یه ذره خسته شدم سردرد شدم خوابیدم بیدارشدم بچه گریه کرد باهاش بازی کردم بعد پاشده با داد میگه شام چیه گفتم‌املت بزن بعد شروع کرده دادو‌بیداد من از دستت خیلی ناراحتم دوست پسر قدیمیتو دیدی اومدی خونه حالت بد شد خیلی ناراحت شدم از حرفش شروع‌کردیم دعوا کلی دعوا کردیم‌اومدم خونه پدرم تو راه میگه دیگه نمیخوام برو بچه‌روهم‌ازت میگیرم یه زن میگیرم‌زن بابای مهربون از‌مادر عین تو‌بهتره واقعا دلم‌شکست از دیشبم نه زنگ زده نه پیام‌حتی حال بچه اشو نپرسیده 

به نظرتون سرش جای دیگه‌گرمه چون قشنگ‌نشون داده من و بچه رو‌نمیخواد هرسری هم‌قهر میکنه منتظر میمونه مت برم آشتی ولی این سری نمیتونم فکر‌کن‌با بچه بیای یه حال بچه رو‌نپرسه اون ادم‌حتما جای دیگه داره گرم‌میشه 😔😌😌

عزیزم این حرفش یه دعوای زنوشوهری نبوده یه تهمته باید این موضوع روشن بشه اگر به سادگی ازش بگذاری این دوباره تکرار میکنه چون ذهنش خراب شده با پدرت در جریان بزار و بهش بگه باید این حرف رو که به زنت زدی ثابت کنی بگه اون کسی رو که گفته باید بیاری با دخترم رو به رو کنی چون خودت میدونی همچین چیزی نبوده ولی دیگرا میگن حتما بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفش یه دعوای زنوشوهری نبوده یه تهمته باید این موضوع روشن بشه اگر به سادگی ازش بگذاری این ...

قبلا میگه باهاش دوست بودی نگفت الان دوست بودی میگه نگاش کردی