2777
2789

من کلا باهاشون رابطه نداشتم،دلیلش اینه که زنگ میزد به شوهرم بد منو میگفت به دروغ حالا اگه واقعا بدی کرده بودم و راستشو میگفت حرصم نمیگرفتا،یه نمونش به شوهرم زنگ زده بود گفته بود تو گرما رفتم جلو درتون زنت خونه بود صدا آهنگ و راه رفتن میومد ولی درو باز نکرد😐در صورتی که من اصلا اون روز خونه نبودم بیرون نبودم هزار تا مورد اینجوری و از همه بدتر که شوهرم باور میکرد و من بدتر کینه میگرفتم،یه سری هم که به خانوادم بی احترامی کرد و منم گفتم دیگه کات.

اینم بگم از پدرشوهرم جدا شده تنها زندگی میکنه خلاصه من چند سال نرفتم تا امسال عید فطر یه موضوع پیش اومد مجبور شدم باهاش هم صحبت شم و یه عده به اصطلاح بزرگتر گفتن تنهاست حداقل ماهی یه بار با شوهرت دو ساعت برید بیاید.

من میرم ولی اصلا هم صحبت نمیشم سلام و علیک اگه سوالی کنه کوتاه جواب میدم یا گاهی جواب نمیدم خودمو میزنم به نشنیدن،فقط تو جمع و چیدن سفره کمک میکنم ظرف شستن که اصلا،یعنی عین غریبه یه گوشه میشینم صدامم درنمیاد،شوهرمم که کلا کم حرفه میریم اونجا سرش تو اینستا یا گروه دوستاشه.

منم بابت رفتارم عذاب وجدان میگیرم به شوهرم میگم من نمیام اصلا تو ماهی دو بار برو بخدا کارت ندارم هر چقدر بری میگه نه قول دادی باید بیای.

بزرگترین دلیل کینم اینه من تنبلی تخمدان و کیست گرفتم عمل کردم مادرشوهرم سر این موضوع ناراحتم کرد گفت تو ناقصی خودتو انداختی به پسرم من نتونم نوه دار بشم چی،زنگ زد به مامانم گفت دخترت مریضه چرا بهمون نگفتید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ی ذره گرمتر رفتار کن ۲روز دیگه میمیره وقت جبران و تکرار دوباره مادر نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اون چرا اینقدر خودشو سبک میکنه؟!!!!!چه رفت و امد بی حاصل و معذب کننده ای

چمیدونم تمااااام مشکلی اینه من برم خونش هرکی ندونه فکر میکنه عاشقمه هر جا مینشست میگفت من گریه میکنم عروسم خونم نمیاد.

بزرگترین دلیل کینم اینه من تنبلی تخمدان و کیست گرفتم عمل کردم مادرشوهرم سر این موضوع ناراحتم کرد گفت ...

خب ميدونستي تنبلي تخمدان داري قبل ازدواج؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب ميدونستي تنبلي تخمدان داري قبل ازدواج؟

نه بابا نداشتم قبل ازدواج رفتم دکتر زنان که بدونم نوع هایمن چیه دیگه اونجا گفتم سونو و آزمایش هورمون بنویسه به خاطر جوشام بعد دو سال یهو چاق شدم اینجور شد

همسرم که کلا سرش تو گوشیه فقط بلده بگه خونه مامانم خونه مامانم انگار میره اونجا بگو بخند میکنه،البته ...

خب همين ك فشار روش نيست كافيه براش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره