2777
2789

برا شام ابگوشت داریم خواهرم و برادرم با خانوادهاشون اینجان البته ازصب اینجان😑

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بعد ۳ روز خونه مامانم بودن الان تو ایستگاه اتوبوس ام میخام برم خونه خودم

شوهرم یک ساعت دیگ ار سرکار میاد 

این ۳ روز ام همش برنج خوردیم یکی پیشنهاد بده چی درست کنم سبک باشه

و اینکه میخام تنقلات بگیرم امشب عشق ابدی رو ببنین

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

[QUOTE=383065794]برا شام ابگوشت داریم خواهرم و برادرم با خانوادهاشون اینجان البته ازصب اینجان😑[/QUO ...

بله

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند