2777
2789
عنوان

داستان مهاجرت من

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خووووب خوش ب سعادتت تورو خدا التماس دعامیشه بپرسم واسه چ رشته هایی دیگه شرایط ب این خوبی هست؟مثلا ...

نروژ پذیرش دکترا اگه بگیرید مثلا دکترای شیمی یا ریاضی یا هرجی هم حقوق خیلی خوب مبده 

هم رو ویزای کار هستین و بعد سه سال میتونید اقامت بگیرید 

بنظرم انگلیس استرالیا امریکا کانادا اسکاندیناوی المان 

هرجا که میتونید رزومه بفرستید این کشورا همه  خوبن  

شرلیطش واسه مهاجرت پرستارا چطوریه؟؟ واسه زبان چه مدرکی میخواد؟

دوسال ویزای تحصیلی بهتون میدن که زبان بخونیدو امتحانات رو قبول بشید 

مدرک زبان ب دو نروژی باید بگیرید  

ولی همزمان لایسنس کار داریدو  

اگه تو ابران زبان رو بخونید شاید بشه همزمان با پاس کردن امتحانا کار هم پیدا کرد 

تو سایتno . Helsedirektoratet

شرایط رو بخونید  

سویدین شما ؟ بله اسکاندیناوی کلا عالیه 👌هرچند قراره از سختی هاشم بنویسم کلا مهاحرت به هرکجا اسون نی ...

بله، می دونم برای کادر درمان پروسه بسیار سخت و طولانی هست تا بتونند به کار کلینیک برگردند. در جریان کار چند دوست پزشکم اینجا هستم. هم باید زبان اینجا را به خوبی مسلط باشند، بعد کتاب ها را به زبان سوئدی بخونند و بعد امتحان بدن هم تئوری و هم عملی..تا بتونند مدرکشون را معادل سازی کنند و وارد کلینیک بشن. حتی اگر ایران متخصص بودن، اینجا دوباره از عمومی شروع می کنند.‌..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دوسال ویزای تحصیلی بهتون میدن که زبان بخونیدو امتحانات رو قبول بشید مدرک زبان ب دو نروژی باید بگیرید ...

به نظر سخت میادد... 

حقوقشون چطوره؟؟ میتونه پس انداز کنی واسه مسافرتو این داستانا؟ 

بعد جند وقت میشه خونه ماشین خرید

بله، می دونم برای کادر درمان پروسه بسیار سخت و طولانی هست تا بتونند به کار کلینیک برگردند. در جریان ...

نروژ شرایطش متفاوته 

از روز اول لایسنس کار میده 

من همون ماه اول مصاحبه رفتم 

هنوز حتی آزمون زبان هم نداده بودم با تایتل پزشک کار گرفتم 

در نهایت باید ازمونا رو بدم چون لایسنس کارم موقته 

از ابن نظر به من سخت نگذشت 

ذات مهاجرت کلا سخته 

به نظر سخت میادد... حقوقشون چطوره؟؟ میتونه پس انداز کنی واسه مسافرتو این داستانا؟ بعد جند وقت میشه خ ...

بله خوبه حقوقاشون

چند سال اول هزینه ها خیلی بالاست 

وای یکم استیبل بشین بله با اون حقوق میشه همه کار کرد  

نروژ پذیرش دکترا اگه بگیرید مثلا دکترای شیمی یا ریاضی یا هرجی هم حقوق خیلی خوب مبده هم رو ویزای کار ...

سپاس عزیزدلم🙏🌹

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
نروژ شرایطش متفاوته از روز اول لایسنس کار میده من همون ماه اول مصاحبه رفتم هنوز حتی آزمون زبان هم ند ...

پس شرایط کلا متفاوته. من دوستهای پزشکی دارم اینجا که بعد از سه سال و با تلاش زیاد، هنوز نتونستند وارد کلینیک بشن. ولی در کل، حتی اگه وضعیت تحصیل و شغل هم مشخص باشه، مهاجرت پروسه سختی هست. به خصوص چندین سال اول. 

میشه بدونم شما عمومی هستی یا تخصص؟

به نظرتون اینکه مدرک مثلا پرستاریو از چه دانشگاهی گرفته باشی برای مهاجرت مهمه؟ منظورم اینه که شهر کوچیک باشه یا یکی از بهترین شهرای تیپ یک ایران باشه فرقی میکنه یا صرفا همین که مدرکشو داشته باشی اوکیه؟ 

بعد اونجا برای کارایی مثل فیزیوتراپی هم استخدام میکنن یا برای اینجور رشته ها باید خودت مستقل کلینیک و مطب بزنی کار کنی؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدین🙏🏻🌹

پس شرایط کلا متفاوته. من دوستهای پزشکی دارم اینجا که بعد از سه سال و با تلاش زیاد، هنوز نتونستند وار ...

من ماه اول ورودم رفتم مصاحبه‌

بعد از دوماه و نیم کارمو بعنوان پزشک شروع کردم با بیست ساعت در هفته و بعد از شش ماه رفتم رو ویرای کار 

الانم حدود سه ساله رو ویزای کار بودم و کارای اقامت دایممو کردم و تا آخر اگوست جواب اقلمت دایمم میاد 

اینجا هم خیلی از بچه ها مدت هاست نتونستن کار بگیرن 

ولی نروژ اگه زبانو آدم مسلط باشه و رزومه ی خوب داشته باشه واقعا میشه از همون ماه اول هم کار کرد 

فرق سوید با نرپز اینه که سوید رو کارای مرتبط مثلا بهیاری و غیره هم ویزا مبده 

نروژ اگه تحصیلاتت پزشکی باشه و کارای دیگه بگیری مثلا کار پرستاری یا بهیاری نروژ بهت ویزا نمیده و بابد برگردی ایران 

سوید از اون نظر بهتره 

ولی نروژ از این نظر که قبل امتحانات هم لایسنس موقت میده بهتره 

میشه بدونم شما عمومی هستی یا تخصص؟به نظرتون اینکه مدرک مثلا پرستاریو از چه دانشگاهی گرفته باشی برای ...

من عمومی مو ایران خوندم  

قراره تخصصمو نروژ بگیرم 

نه اصلا و ابدا نه دانشگاه مهمه نه نمرات دانشگاه هیچی 

فقط مهمه زبان نروژی خیلی  خوب باشه 

و امتحانای اینجارو بتونی در نهایت قبول بشی 

اینجا کلا همه چی دولتیه 

همه ی رشته ها نود درصد تو سیستم دولتی کار میکنن 

کار خصوصی خیلی کمه و درامد و اینا شم معمولا بهتر از دولتی نبست 

فیزیوتراپی هم تو سیستم دولتی کار میکن اکثرا

من ماه اول ورودم رفتم مصاحبه‌بعد از دوماه و نیم کارمو بعنوان پزشک شروع کردم با بیست ساعت در هفته و ب ...

اکثرا پزشکهایی که می شناسم از طریق پذیرش دکترای PHD در یکی از رشته های علوم پزشکی میان اینجا و در این ٤ یا ٥ سال کار تحقیقاتی، زبان می خونند و برای ازمون معادل سازی مدرک مطالعه می کنند و اماده میشن. چون اگر قرار باشه چند سال اینجا بیکار باشند، خیلی خیلی باید هزینه کنند. مگر اینکه با همسرشون باشند و همسرشون کادر درمان نباشند و بلافاصله مشغول کار بشن. در این صورت می تونند تمرکزشون را بگذارند روی زبان و مطالعه و پروسه کمی سریعتر میشه.