2777
2789
عنوان

خدااا من چیکار کنم😭😭

276 بازدید | 40 پست

یکیو دوست دارم قصدشم جدیه ولی الان نمیتونه بیاد جلو

یه خواستگارم دارم پسر خوبیه اهل زندگیه

ولی اونی ک دوسش دارم اصن حرف گوش نمیکنه

الان انگار یجوریم انگار اولیو دوست ندارم همش میخوام با عقلم تصمیم بگیرم اگ ازدواج کردم ولی هنوز دلم پیش یکی دیگه بود چی؟

اینم بگم یه صلاحمه با خواستگارم ازدواج کنم نه اونی ک دوسش دارم چون ممکنه به طلاق ختم بشه رابطمون 

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

پارتنرت پسر رو به راهی نیست ؟ 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که خواستگارت. ازدواج اسمش روشه یعنی تعهد ولی دوست پسر؟ خواستگار رو با دقت بسنج اگه مناسب بود مووآن کن فرصت رو از دست نده

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

لطفا عاقلانه و منطقی تصمیم بگیر....همین که مردد شدی یعنی میتونی فراموشش کنی 

به خودشم بگو که اگه میتونه زودتر اقدام کنه اگه پیچوند دیگه به خاستگارت بیشتر فکر کن

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

عاقلانه تصمیم بگیر 

خودتو بیچاره نکن 

پارتنری که الان نمیاد جلو 

ده سال دیگه جلو اومدنش هم بعیده

اونوقت شما باید یکی یکی خواستگاراتو پر بدی 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ازدواج کن رفیق بازی برات نون و اب نمیشه عشق بعد ازدواج خودش میاد مطمعا باش

عشق بعد ازدواج به وجود میاد؟واقعا؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عاقلانه تصمیم بگیر خودتو بیچاره نکن پارتنری که الان نمیاد جلو ده سال دیگه جلو اومدنش هم بعیدهاونوقت ...

نه مطمئنم میاد جلو ینی یجورایی خانواده ها هم در جریانن

ولی میترسم طلاق بگیریم باز

نه مطمئنم میاد جلو ینی یجورایی خانواده ها هم در جریاننولی میترسم طلاق بگیریم باز

خوب ما دقیق نمیدونیم زندگیتون چطوریه که 

یعنی چی با کسی میخوای اردواج کنی که احتمال طلاقتون هست؟ 

سرت درد میکنه آیا؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
معلومه که خواستگارت. ازدواج اسمش روشه یعنی تعهد ولی دوست پسر؟ خواستگار رو با دقت بسنج اگه مناسب بود ...

نه میاد خواستگاری ولی خو خودم یکم نگرانی دارم

اره نیست🥲

شرایتت شبیه شرایط منه عزیزم 

تاپیک هام هستن 

من دارم جدا میشم ازش 

عقلانی تصمیم گرفتن آینده ات رو تضمین میکنه نه احساسات

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)