2777
2789

زن دایی بدیهایی که خز خواهرشوهر دیده رو سر دختر خواهرشوهر خالی میکنه 

البته من زندایی هام خوبن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا بدی نمی‌گم ولی خب خوشمم نمیاد دلیلش هم اینه که زندگی اون به من ربطی نداره ولی انگار زندگی من به اون ربط داره.

درکل انسان اگر دخالت نکنه، خوب باشه و بد کسی رو نخواد و حد خودش رو بدونه کسی بد نمی‌گه حالا مهم نیست زندایی باشه عمه باشه و...

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
زن دایی بدیهایی که خز خواهرشوهر دیده رو سر دختر خواهرشوهر خالی میکنه البته من زندایی هام خوبن

منو خواهر شوهزم باهم ازدواج کردیم تو ی تایم نزدیک بهم 

بعد خواهرشوهر بزرگم منو دعوت نگرفت ولی خواهرخودشو دعوت گرفت با ی کادو خوب 

خب قطعا هرکس جای من بود ناراحت میشد

من زنداییم والا خیلی دوسم دارن

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من شخصا بدی نمی‌گم ولی خب خوشمم نمیاد دلیلش هم اینه که زندگی اون به من ربطی نداره ولی انگار زندگی من ...

دختر خواهر خودم طرز رفتارش با زنداداشم خیلی خوبه ینی تاحالا سر سنگینی یا بی احترامی نکرده متقابلا هم ندیده 

ولی من ی بچه کوچکتر از خودم رفتار بدی نشون بده زورم میاد و نمیتونم منم خوب باشم

ادم وقتی بی احترامی میبینه بی احترامی هم میکنه درسته

نه دیگه خاندان مادر از جون برا ماذر عزیزترن کی جرعت میکنه به زندایی چیزی بگه

چون از اونور مادرت تو کمین نشسته خونه خلوت بشه یه دور بشوره و پهنت کنه سر بند 😂

...
دختر خواهر خودم طرز رفتارش با زنداداشم خیلی خوبه ینی تاحالا سر سنگینی یا بی احترامی نکرده متقابلا هم ...

قطعا که هرکسی باید حد خودشو بدونه چون احترام کاملا دوطرفه‌ست و اگر رفتار بد ببینید که حق دارید.

ولی بعضی از زندایی‌ها یا زن‌عموها متاسفانه چون با جاری یا خواهرشوهر مشکل دارن با بچه‌ی اونا میوفتن توی رقابت یا اگر خودشونم بچه داشته‌باشن دیگه بدتر و شروع می‌کنن طعنه زدن، موش دووندن تو زندگی اون بچه‌ و ضربه زدن.

احترام کاملا دوطرفه‌ست و هم اون باید به زنداییش احترام بذاره هم زندایی به بچه‌ی خواهرشوهرش اگر درواقع روابط خانوادگی سالمی می‌خوان که توش آرامش باشه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵