2777
2789
عنوان

با نامزدم رفتم بیرون گل خوشگل برام گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 41 پست
ایشالا که بهم برسین تاپیک عروسیتون رو ببینمهعیی منم عاشقم ولی کات کردیم سر لجبازی دعا کن برام بهم بر ...

مرسی عزیزم بایت دعای خوبت خدا از زبونت بشنوه😭  عزیزم میدونم چه حسی داری با تمام وجودم درکت میکنم انشالله که یهم بزمیگردید و تا ابد برا هم بمونید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینی که هست، ولی یادت باشه عشق فقط گل و پیام نیست. اگر بهش نرسی، زندگی هنوز ادامه داره و باید ادامه ...

یله عزیزم میدونم ولی زندگی من فقط با اونه بدون اون من دیگه نمیخام ادامه بدم جدی میکم من سالها قبل انقدد موقعیت برام بود ولی هیچ کسی به دلم نمینشست ولی فقط همین یکبار و آخدین باره که عاشقم 

پس مبارکه فقط مشکل اینه اون باید بیاد خواستگاری

مرسی گلم آخه خیلی هم میگه باید همیشه برا هم یاشیم و میگه تو باید زنم بشی اون میخاد خیلی ولی خوی هنوز تادعملی شدنش یافی مونده خدا کنه بشه وگرنه من میمرم

مرسی عزیزم از دعای خوبت انشالله شما هم به آرزوهاتون برسیدواای بخدا اصلا من انقدر مشکل دارم تو زندگیم ...

فدات بشم ممنونم ازت😍

توکلت به خدا باشه

ان شالله اینی که تو دلته با صلاحت یکی باشه و زودی بهم برسید

هکه ی مشکلات گذران💋

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

فدات بشم ممنونم ازت😍توکلت به خدا باشهان شالله اینی که تو دلته با صلاحت یکی باشه و زودی بهم برسیدهکه ...

فدات بشم عزیزم

انشالله ممنون از دعای خیرت گلم 🥺😍 خدا کنه همین طور بشه 

یه دنیا ممنون بابت انرزی مثیتی که بهم دادید و دعای خوبتون❤️😍

الهی بهم برسید خوشگلم چهره خودت چطوریه خیلی کنجاو شدم عکس دوتانوببینم رشتتت چیه

فدات شم عزیزم مهربونم  ممنون از دعای خیرت معمولیم عزیزم ولی نانزدم خیلی خوشگله 🥰 انشالله عقد کردیم عکس میزارم تگت میکنم عزیزم 

من بیکارم نانزدم مهندس معماره