2777
2789

یکی از همکارام تازه وارده(3 ماهه اومده)

بعد این از روز اولی که اومد بقیه پشتمون شایعه درست کردن که من از این اقا خوشم میاد    (یسری اتفاقات افتاده بود)بعد ما درگیری داشتیم کلی بحث که اخرش غیر مستقیم قرار شد دیگه باهم کاری نداشته باشیم که مشکلی پیش نیاد

اقا مام از این طرف خوشمون اومد،حالا نه عاشق پیشه در حدی یه کیس اوکی بود که اگه اومد جلو من مشکلی نداشتم ولی بدون اونم نمیمردم

یمدت اتیشش خوابید تا دوستم(همکارمه)اومد یسری چیزا گفت بهم

هستین بزارم بقیشو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومد گفت طرف همش داره بهت نگاه میکنه اصلا زل زده بهت حتی دوست این پسره هم اومد اینارو بهم گفت

منم فکر کردم این اگه خوشش اومده بزار یکم بیشتر وارسی کنم ببینم چی به چیه

یمدت خیلی باهام خوب شد منم انتظار نداشتم واقعا چون ما حتی سلامم نمیکردیم به هم

گذشت و خیلی اوکی همچی پیش رفت ولی یروز یه اتفاقی افتاد

محیط کاری ما با بچه سر و کار داره ما مربی هستیم

یروز یه بی احتیاطی ای کردم نزدیک بود بچه ای ارتفاع بیوفته پایین که به خیر گذشت همیشه پیش میاد اونجا

بعد این اقا اومد کمک من که سریع بچه رو بفرستیم پایین ولی من تنش گرفتم بشدت بدد

بعد گریه گریه(تحت درمانم)رفتم بهش گفتم فلانی مرسی اومدی کمکم ولی اندفعه کلا کاری به من نداشته باش من خودم حلش میکنم ولی این اشتباهی فهمید عصبانی شد منم بعدشم ازونجا زدم بیرون و فرداشم نیومدم

این اقا فکر کرده بخاطر کمکی که به من کرده من دارم سرزنشش میکنم و خیلی بهش برخورده بود

فرداش من نرفتم به دوستم گفتم باهاش صحبت کنه بگه که به من تنش وارد میشه اصلا ربطی به اون نداره

اونم گفت باشه اوکیه و حله

ولی من فرداش که رفتم خیللیییی باهام بد رفتارکرد

نه سلامی نه هیچی اصلا یجوری رفتار کرد که واقعا بهم بر خورد

منم گفتم دلیلی نداره یهو اینجوری شه هرچی نباشه به ادم برمیخوره

اره برو بهش بگو حالت بد بوده و استرس گرفتی

اون روز بهش گفتم دوستمم باهاش صحبت کرده ،قضیه رو گرفته

ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه  

برم بگم که چرا اینجوری میکنی یا همون قضیه رو پیش بکشم باز؟

اون روز بهش گفتم دوستمم باهاش صحبت کرده ،قضیه رو گرفتهولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه برم بگم که چرا ...

دو سه بار باهاش خوب رفتار کن دیدی داره ادامه میده‌ولش کن بزا گمشه زیادی کینه ایه 

یا هم که همون حرف خودت میتونی همون اول بپرسی دلیل رفتارش چیه