2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا ومعتقدا بیان لطفا

338 بازدید | 39 پست

اسم زینب چرا میگن سنگینه؟اصلا قبول دارین؟من بچمو میخاستم زینب بذارم گفته بودن دختر تو ۱۸هفته از دستش دادم موقع زایمان بچم پسر بود البته گذاشتم‌محمد جواد

حالا به نظرتون واقعا سنگینه؟یا خرافاته

اگ سنگینه پس حسین واینا چی؟

شوهرم میگه ول کن این حرفارو

ولی مادرم ودوستای مذهبیم میگن نذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاته

اینقدر زینب دورو برمون هست که بیا و ببین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

زینب هایی ک میشناسم اصولا سختی زیاد میکشن و کشیدن . ولی بازم اعتقادی ب این حرف ندارم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

خرافاته عزیزممیگن چون زینب کبری خیلی غم دیده این اسم سنگینهاگه اینجوریه تمامی اسمی های مذهبی سنگینن ...

چه ربطی داره بر اساس حروف ابجده هر اسم جداس

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻