2777
2789

بعله من حتی با یکی دوبار خوندنش هم جواب گرفتم چله باشه که چه بهترررر

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستام میگفت از خدا شوهر سید میخواسته خونده  ۴۱ بار فک کنم حالا دقیق عددشو یادم نیستا بعد گیرش اومده بود 😅😄 اما خب خیلیا تعریفشو میکنن مطمانم که زیاد خوندنش باعث میشه غم هات برطرف بشن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من هميشه از حديث كسا حاجت ميگيرم و به همه هم توصيه ميكنم.حتي شفا مادرمم از مجلسي كه حديث كسا خوندن توش به نيت شفاي مادرم گرفتيم. مادرم مشكوك به سرطان معده شدن حتي فرم تشخيص اوليه سرطان رو پر كرده بودن(البته من بيخبر بودم به من نگفته بودن). عموهام و فاميل ختم حديث كسا ميگيرن و بعد تو ازمايش بعدي هييييچ اثري از مريضي بد وجود نداشت به بركت حضرت فاطمه زهرا س

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
من هميشه از حديث كسا حاجت ميگيرم و به همه هم توصيه ميكنم.حتي شفا مادرمم از مجلسي كه حديث كسا خوندن ت ...

وای بغضم گرفت از دلنوشتت الهی به حق خانم فاطمه زهرا بلا از کل خانوادتون دور باشه عزیز دلم

حالا چرا حتما سید میخواست؟😀 خداروشکر که حاجت گرفت

اخه مردم یزد خیلی برا سیدا احترام قایلن و بهشون محبت دارن مامان منم دوماد سید میخواد حتما 😂😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
تو هم پس ۴۱ بار بخون سید بیاد با پای خودش😂😂

خخخخ