2777
2789

سلام من پسرم یک سال ۳ ماهش همیشه مریضه هردکتریم میبرم دارومیدن اینم داروهاشو نمیخوره حالا س روزه اسهال خیلی خیلی خیلی ابکی خیلی ابکیا . اول گفتم شاید دندون درمیاره اما ازدیشب تب میکنه و بالاهم میاره بخدااز قبل عید من هرروز میبرم دکتر این بچه رو حتی یک بارگفتن بستری شه عکس سونو ازمایش گرفتن گفتن ن عفونت ب ریه و یا خون بچه نزد کلا بدنش ضعیف زودمریض میش

حالااین اسهال روچ کنم دکتر ببرم ک بچه داروهارونمیخور بالامیار حتی بااب هم میدم بالامیار الان اشتهاندارکته ماست هم بدم

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

یک ویروس گوارشی جدید اومده نگرفته خدایی نکرده؟ میگن جوشنده آویشن خوبه

نمیدونم والا ایم از قبل عید هرروز ی چور مریضه کم اوردم بخداانقدر شب نخابی کشیدم در بیمارستان مطبارو قدم زدم 

حالا س روره اسهال شد دیونه کردمنو

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا ایم از قبل عید هرروز ی چور مریضه کم اوردم بخداانقدر شب نخابی کشیدم در بیمارستان مطبارو ...

آخی عزیزم، ان شالله سالم بشه

والا ما آویشن میدیم به بچه ها خوب میشن ولی بازم شما هر طور صلاح میدونین

فقط اگه خواستین درست کنید یک تکه نبات هم بندازید وقتی داره آماده میشه چون اونطور تلخه نمیخورن 

مشغول نوشتن رمانمم😍

آخی عزیزم، ان شالله سالم بشهوالا ما آویشن میدیم به بچه ها خوب میشن ولی بازم شما هر طور صلاح میدونینف ...

درست میکنم حتما الان براش مرسی عزیزم زحمت افتادی💗💗