قبولش میکنید یا نه مثلا اون پول از راه حلال ب دست نیومده باشه قاطی داشته باشه ؟
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
مسأله 1- اگر مال حلال با مال حرام مخلوط باشد که انسان نتواند آنها را از یکدیگر جدا کند و صاحب مال حرام و مقدار آن هیچ کدام معلوم نباشد،باید خمس تمام مال را بدهد و بعد از دادن خمس بقیۀ مال بر او حلال میشود.
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب اطرافیان برام مهم نیست ب کی برسه اگه اونا هم وجدان دارن نگیرن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
@دانشگاه_سوربن_پاریس بیا اینجا بگو دلیل درخواست دوستیت چیه
لینک میلی گلد هم هست که اونم پاداش به جفتمون میده.
درج لینک رو در اینجا ایراد میگیره.
در pv ظاهرا مشکل نداره.
ممنون میشم دچار سوتفاهم نشین .
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
سلام. طبق احکام خمس واس فقیر نیس واس جای دیگس. اگه اجازه دادن میدی فقیر
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
قاطی داره؟؟؟قاطیش از چه راهیه اگه زهر کردن زندگی به کام شخصی باشه نه نمیخوام درسته سخته ولی من انسان ...
مثلا سر کسی ک بهت اعتماد کرده کلاه بزاری پولشو ندی منحس بدی دارم ب این مال
از دفتر مرجع تقلیدت بپرس احتمالا یه حکم شرعی داره ولی اگه گفتن راه حلی نداره قبول نمیکنم ولی اگه صا ...
نه صاحبانش نمیشناسم مال خیلی وقته پیشه