2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست
شرعا حرام و محل اشکالاستارتر منحرف نکنید

منبع رو میگید؟

این استفتاء امام خمینیه

-مال حلال مخلوط به حرام‏

‏‏         مسأله 1- اگر مال حلال با مال حرام مخلوط باشد که انسان نتواند آنها را از یکدیگر ‏‎ ‎‏جدا کند و صاحب مال حرام و مقدار آن هیچ کدام معلوم نباشد،باید خمس تمام مال ‏‎ ‎‏را بدهد و بعد از دادن خمس بقیۀ مال بر او حلال می‌شود.‏

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگيري ب كي ميرسه؟

ب اطرافیان  برام مهم نیست ب کی برسه اگه اونا هم وجدان دارن نگیرن 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
@دانشگاه_سوربن_پاریس‍ بیا اینجا بگو دلیل درخواست دوستیت چیه

لینک میلی گلد هم هست که اونم پاداش به جفتمون میده.

درج لینک رو در اینجا ایراد میگیره.

در pv ظاهرا مشکل نداره.

ممنون میشم دچار سوتفاهم نشین .

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

حتمابزنگ

میزنم باید وجدانم آروم کنم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
منبع رو میگید؟این استفتاء امام خمینیه-مال حلال مخلوط به حرام‏‏‏ مسأله 1- اگر مال حلال با مال ...

منبع میخوای نظر آیات عظام

خب منم گفتم ایراد داره

باید خمس بده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ایراد داره خواهر

بستگی به مرجع تقلید داره

تا جایی که من دیدم میگن اگه نمیدونن حق چه کسانی خورده شده، باید خمسش رو بدن و بقیه ی مال پاکه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خمسش میدم فقیر حل میشه

سلام. طبق احکام خمس واس فقیر نیس واس جای دیگس. اگه اجازه دادن میدی فقیر

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

لینک میلی گلد هم هست که اونم پاداش به جفتمون میده.درج لینک رو در اینجا ایراد میگیره.در pv ظاهرا مشکل ...

خودتی😐😐😐😐😐😐😐

قاطی داره؟؟؟قاطیش از چه راهیه اگه زهر کردن زندگی به کام شخصی باشه نه نمیخوام درسته سخته ولی من انسان ...

مثلا سر کسی ک بهت اعتماد کرده کلاه بزاری  پولشو ندی منحس بدی دارم ب این مال

بستگی به مرجع تقلید دارهتا جایی که من دیدم میگن اگه نمیدونن حق چه کسانی خورده شده، باید خمسش رو بدن ...

نظر تمام آیات عظام

آخه کی میگه حلال

باید پاکش کنه 

خمس بده با صدقه یا طرف راضی کنه

از دفتر مرجع تقلیدت بپرس احتمالا یه حکم شرعی داره ولی اگه گفتن راه حلی نداره قبول نمیکنم ولی اگه صا ...

نه صاحبانش نمی‌شناسم مال خیلی وقته پیشه