2777
2789
عنوان

خیانت

69 بازدید | 7 پست

خانم ها من پارسال آذر متوجه شدم پدرم به مادرم خیانت میکنه ولی بخاطر اینکه زندگی ۳۵سالشون خراب نشه سکوت کردم،،حالا چند روزه  مادرم متوجه شده من فکر کردم فقط حرف زدنه ولی مادرم متوجه عمق ماجرا شده که یبار رفته پیش ی خانمی که کارش این بود بعد با ی خانمی ریخته رو هم که از آبان باهمن،مادرم  خیلی بیقراری گریه میکنه  متاسفانه همون روز  قصد داشت درخواست طلاق بده که من جلوش گرفتم ولی الان میگه حتما فردا درخواست میدم نمیدونم واقعا چیکار کنیم ،از طرفی پدر من خیلی مرد محترم و سر به زیری بود منم بخاطر همین موضوع فکر میکردم باز نشسته شده افسرده شده حالا داره با ی خانمی حرف میزنه ،ی دوستی داره که اون عامل این ماجرا بوده ی باغ داره گویا قرار ها اونجا گذاشته میشده مامانم حال اونم میخواد بگیره،با پدرم صحبت کرده تازه اون پرو بازی در آورده با مامانم قهره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن مامانت نباید طلاق بگیره . مامانت قطعأ برای خشت خشت زندگی زحمت کشیده و صرفه جویی کرده. باید باباتو بیحال کنه ولی بمونه تا بابات بفهمه این خونه مال مامانته و نمیتونه دست ی پتیاره بگیره بیاد اینجا. 

تو این سن مامانت نباید طلاق بگیره . مامانت قطعأ برای خشت خشت زندگی زحمت کشیده و صرفه جویی کرده. باید ...

آره منم میگم اصلا بابا همچنین آدمی نبود بخدا حالمون بده

آره منم میگم اصلا بابا همچنین آدمی نبود بخدا حالمون بده

خودش هیجان از سرش می‌افتد می‌فهمه چه غلطی کرده ‌ . ولی مامانت باید از سرمایه جوونیش محافظت کنه تا ی بی همه چیز نیاد بالا بکشه