2777
2789
عنوان

بچه ها جون من هر کی حس شیشم خوب داره بیاد یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 18 پست
سلام خوبین؟میخوام رشته تاپ قبول شم. اما زیست ناامیدم میکنه. راه حلی براش دارید؟

سلام، از وقتت نهایت استفاده رو بکن، برای زیست ۵ روز وقت دادند(دوازدهم منظورمه) قطعا کتاب رو قورت بده، اول مفهوم و بعد حفظ(حفظ کلمه به کلمه نه ها، حفظ قید ها و نکات و کلیدواژه های مهم و ربط دادن موضوع به موضوعات دروس گذشته) سعی کن تو ۳ روز اول سریع تموم کنی زیست رو و روز ۴ و ۵ بشینی فقط نمونه سوال و رفع اشکال کار کنی.

تو دوران و فرجه زیست هرگز ویدیو آموزشی زیست نبین که وقتت رو نیگیره(مگر اینکه جایی واقعا مشکل داشته باشی) و اینکه نی نی سایت هیلی نیای، سعی کن اون فرجه نیای😂. نمونه سوال و تست خیلی کمک میکنه بهت

سلام، از وقتت نهایت استفاده رو بکن، برای زیست ۵ روز وقت دادند(دوازدهم منظورمه) قطعا کتاب رو قورت بده ...

برای سال بعد میخوام برنامه ریزی کنم

راهنمایی میکنید لطفا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سال بعد میخوام برنامه ریزی کنمراهنمایی میکنید لطفا؟

مشاور بگیرید،من خودم دانش آموز هستم میترسم اشتباه راهنمایی کنم و یا طبق سلیقه خودم که باهاش اوکی هستم ولی ممکنه برای شما جوابگو نباشه بگم.