2777
2789

بچه ها من هنوزم میتونم دانشگاه مورد علاقم قبول شم یا دیر شده ؟ به نظرتون از پس خستگی ها و بی خوابی های این یک ماه برمیام ؟ امتحان یکشنه نمرم کامل میشه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششمی نیستم ولی باتوجه به تاپیک های قبلیت، حسم میگه فیزیک رو نمیتونی نمره کامل یعنی ۲۰ بگیری و حسم میگه اگه این یه ماه رو بکوب بخونی و اینستا و یوتوب و نی نی سایت و.. حتی برای یه چک ساده هم نیای و وقتت رو هدر ندی و مفید درس بخونی، میتونی از نهایی ها ۶۰ درصد تا حدودی بگیری و دانشگاه موردعلاقه ات رو نمیدونم برسی بهش یا نه ولی رشته موردعلاقه ات رو میتونی(میگم دیگه در صورتی که بخونییییییییییییی)

حس ششمی نیستم ولی باتوجه به تاپیک های قبلیت، حسم میگه فیزیک رو نمیتونی نمره کامل یعنی ۲۰ بگیری و حسم ...

سلام خوبین؟

میخوام رشته تاپ قبول شم. اما زیست ناامیدم میکنه. راه حلی براش دارید؟ 

حس ششمی نیستم ولی باتوجه به تاپیک های قبلیت، حسم میگه فیزیک رو نمیتونی نمره کامل یعنی ۲۰ بگیری و حسم ...

اوخی مرسی عزیزم ایشالله هر چی خدا بخواد من تلاشمو میکنم مرسی که اومدی تو تاپیکم