2777
2789
عنوان

بعضی مرد ها واقعا چرا نمیفهمن

133 بازدید | 5 پست

یه دوره بهم ریختگی هورمونی داشتم تازه دوماهه دارم دارم میخورم دکتر گفت 6ماه باید بخوری تا کامل خوب شه 

منم میخواستم اقدام کنم برای بارداری پیش خودم گفتم چند ماه دیگه صبر کنم بهتر بشم خداروشکر بعد اقدام میکنم که خطر سقط نداشته باشم ان شاءلله 

همسرم میگه کی اقدام کنیم گفتم دکتر میگه یکم صبر کن سنی هم نداری  میگه دکتر نمیدونه اون ترو با تهرانی ها (دکتره تهرانه) مقایسه میکنه میبینه اونا 40سالگی حامله میشن به تو هم میگه 😶

اعصابمو به هم ریخت  گفتم اگه میتونی خودت بزا 

وقتی  درحال حاظر بهتره یکم صبر کنم تو چرا هی اصرار میکنی دکتر خرفته 

محلش نذار بگو بهم استرس نده اینجوری اقدام هم کنیم نمیشه ،باید آرامش داشته باشم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

🤒وای مگه تو نمی دونی آقایون همه فن حریفن و از دکترها بیشتر می فهمن؟!حرص نخور بابا

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤒وای مگه تو نمی دونی آقایون همه فن حریفن و از دکترها بیشتر می فهمن؟!حرص نخور بابا

اگه همه فن حریفن چرا یه کار کوچیک رو نمیتونن انجام بدن.خیلی ادعاشون میشه 

ناراحت شدم ازش 

اگه همه فن حریفن چرا یه کار کوچیک رو نمیتونن انجام بدن.خیلی ادعاشون میشه ناراحت شدم ازش

😂بیخیال بابا بخند ولش کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚