2777
2789

۹ ماهی هست اقدامم و باردار نشدم ازمایشاتم  همه سالم پریودی منظم بعد از ۹ ماه شک کردم شوهرمو فرستادم آزمایش اسپرمش  ضعیف بود تحرک کم مقدار کم شکلش خراب، خلاصه براش دکتر امپول نوشت که یه دوره سه ماهه بزنه یعنی هر ماه ۴ تا امپول ، و قرص ویتامین بهش داد به خودمم چندتا ویتامین داد فقط ، الان اولین ماهه  بعد از درمان همسرم ، که هنوز پریود نشدم ۵ روزم تاخیر افتاده یعنی ممکنه باردار باشم آخه تازه یکماهه درمان شروع کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگه ساک بارداری شکل بگیره...طبیعی که تو هفته ششم...جنین تو سونو واژینال مشخص نباشه؟چه خودش چه صدای قلبش؟بعضی ها گفتن درستش اینه ۸هفتگی بریم واسه سونو!!!!

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
احتمال زیاد ؟؟ آخه آخه هیچ علائمی ندارم مثل همیشمم

استرسو بذار كنار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .