دیشب خورشت مرغ درست کرد باهم مشترک زندگی میکنیم یه پسر ته تغاری مجرد داره نوه ش که میشه پسر دخترشم بود دوتا رونو برای پسرش وپسر دخترش گذاشت اون قسمت پشتش که متصل به ک و ن مرغ رو گذاشت برای من وشوهرم وخودشم البته نخورد تا شوهرم به زور از همون استخون پشت براش گذاشت 😂این فقط یه نمونه ش بود از این شاهکارا زیاد داره
یعنی میشه وخدا بخواد ومن وضع مالیم خوب بشه وانتقام این رفتاراشو بگیرم 😂😴
حالا رونم که گوشتی نداره عزیزم سخت نگیر.تازه شما هم صاحبخانه اید دیگه نوه ش مهمون بوده.پسرشم که خب چی بگم شاید اداییه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا رونم که گوشتی نداره عزیزم سخت نگیر.تازه شما هم صاحبخانه اید دیگه نوه ش مهمون بوده.پسرشم که خب چ ...
نه اتفاقا رون مرغ نگو رون شتر مرغ بود انگار 😂
خدا روشکر منم شکمو نیستم وبرام غذا خیلی اهمیتی نداره ولی فرقی که یه مادر بین دوتا پسرش میذاره یکم عجیبه برام اخه تا بوده یه مادر همه بچه هاشو یه اندازه دوس داره