2777
2789
عنوان

بوی عرق

488 بازدید | 42 پست

دوستان من خیلیییییییی عرق میکنم حتی تو سرما که سگ لرز میزنیم من باز زیر بغلم عرق میکنه فکرشو کنین از حمام کردن ک خسته میشم میرم فقط بغلمو با شامپو بدن یا مایع میشورم و خشک میکنم اینم بگم روزی 4 یا پنج بار اینکارو میکنم و هرروز حمام میرم که موهام نابود شده کچل شدم و اینم بگم که بعضی وقتها چون موهام تمیز و خشک هست شامپو سر نمیزنم فقط بدنمو میشورم اصلا نمیزارم بو بگیره بدنم بااینکه حس بویایی ندارم مادرزادی ولی اینکه هی میرم میشورم( دیگه بو نمیدم) چون حس بویایی ندارم و خیلی عرق میکنم حساس شدم خیلی میشورم و محصولات ضد عرق میزنم و خوشبو کننده زیاد میزنم ولی شوهرم هرموقع اومد پیشم میگه بو میده بغلت و حتی گریه هم میکنم میگم همین الان شستم و اسپری زدم که.... باز میرم میشورم که پوست بغلم کنده میشه... خلاصه دیشب فهمیدم بهم دروغ میگه که بغلم بو میده چون لذت میبره من رو تحقیر کنه یا اذیت کنه...... خیلی ضربه ی بدی خوردم که همش دروغ بود از بس بهم گفته اعتماد بنفسم نابود شده بود و همش حس میکردم یه تیکه آشغالم که خیلی بو میدم... 🥺🖤

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برممممم🥲🥲

عزیزم تو خب خیلی تمیزی و رعایت میکنی معلومه بو نمیدی ایم مرتیکه سسشعر گفته 

تا الان کسی دیگ بهت گفته بو میدی؟!

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عزیزم برو مام بخر انواع و اقسام تو بازار هست 

اگر بودجت نمیرسه من 3.4ساله زاج میخرم از عطاری یعنی اون بیشتر مام به کارم میاد بگو پودر زاج میخوام اندازه 50تومن بخر تا 4.5ماه داری از حموم میای زیر بغلت مرطوبه بزن تا حموم بعدی بو نمیگیری 

وا مسخره سخت نگیر بابا روتین حموم و خوشبو کردن بدنتو به موقع داشته باش کافیه شاید خودت خیلی حساسی یا همونجور که گفتی می‌خواسته سر به سرت بزاره.یعد ی چیز دیگه هم که می‌تونه شاید کمکت کنه اینه که از ی مام مارک خوب استفاده کن که ضررش کمتره و شبا قبل خواب بزن چون اینجوری ماندگاریش بیشتره

بعد حموم سریع پوماد زینک اکساید بزن تا حموم بعد بو نمیده زیر بغلت

3 سال پشت سرهم زینک اکساید میزدم که دوتا گردی زیر بغلم درمیومد درشت و دردناک که حتی سینه هامم درد میکردن بخاطرش دکتر گفت دیگه نزن

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیزم برو مام بخر انواع و اقسام تو بازار هست اگر بودجت نمیرسه من 3.4ساله زاج میخرم از عطاری یعنی اون ...

عزیز بخدا استفاده کردم اثر نداشت چیزی نمونده که استفاده نکردم انواع و اقسام مام ارزون و گرون و داروهای گیاهی و همین چیزهارو زدم اصلا اثر نکرد همه رو داشتم که تا چند روز پیش همه رو ریختم دور دیگه فقط یه محصول میزنم که هم ضد عرق هم هم خوشبو