2777
2789

من کنکوریم  یه چند روز قبل سر امتحان سلامت و بهداشت  صبحش بابام یه بحثی با برادرم داشت و بعدش اومد تو اتاق من ازم خداحافظی کنه🥺 که دید سرم تو گوشی هستش و دارم اهنگ گوش میدم خلاصه نصیحتم کرد که داری ایندتو تباه میکنی و جا نزن و... و منم یه کم جوش آوردم و گفتم ایندم به خودم مربوطه نه تو 😭🚶‍♀️🕳 بعدش رفت و من دوباره ادامه ی اهنگمو داشتم گوش میکردم

.

.

دو روز گذشت بهم گفتن برای یه سری موضوعات بابات رفته سفر امروز فهمیدم سکته مغزی کرده و بستریه همون روز تو حیاط و من نفهمیدم  چون عتم اهنگ گوش میکردم  سکته رو رد کرده   از اون لحظه فهمیدم نفسم بالا نمیاد 😭😭 از خودم متنفرم که انقدر اذیتتش کردم  دستام داره می لرزه  نمیتونم برم درسمو بخونم اونم یکی از فامیلا اومد بهم پیام داد بابات چطوره و...تازه فهمیدم چی شده خودش گفته بود بهش چیزی نگین  امتحاناشو بده و ذهنش درگیر نشه  واقعا نمیدونم یه آدم چقدر میتونه دلش پاک بشه و بچش انقدر آدم بیشعوری در بیاد  از خودم متنفرم 

انشالله پدرتون سلامتیشون روب دست میاره شما هم قدرشون روبیشتربدون هیچ کس توی دنیا مثل پدرومادرازته قلبش دوست نداره 

موفق باشی

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلتون چه بیشعوره

دلم میخواد برم پیشش ولی  امتحان دارم و یه شهر دیگست احتمالا حتی نمیدونم کدوم بیمارستانه نمیدونم بهش زنگ بزنم یا نه نمیخوام باز ذهنش درگیر شه به مامانم هم بگم میدونم میخواد کدورت پیش بیاد با اون فامیلمون