2777
2789
عنوان

خانومایی که از طلا و اقتصاد سر در میارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 62 پست
سکه هم ممکنه تقلبی دربیاد و یه درصدی هم موقع فروش کم میکنن ولی طلا خام نه برو طلا فروشی معتبری که می ...

سکه میرم از جای معتبر مرکز فروش سکه میخرم امکان ندارع تقلبی دربیاد ولی طلا خام توش تقلب خیلی زیاده خرید فروشش هم ممنوع کردن

گلممم شما طلاتون‌‌قدیمی عیارش حتما ۲۴ و‌حتما با جرت خریدیدوما اینکه ایا مبلغ طلاتون ۱۰۰ میشه که ش ...

نه ببین انگار اشتباه گفتم عتیقه که نیس همون پنج شیش سال پیش خریدم و هیجده عیارع آره میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب شما دوتا تک پوش ودادی ک حتما پایین تر از قیمت تابلو ازت برداشته و بعد بجاش طلا خام برداشتی ک ...

بله من چون طلا کار شده دادم و خام گرفتم طبعا ضرر کردم و سود رو طلافروش کرده ولی طلا قیمتش بره بالا سودوکو من میکنم و از ابن به بعد به جای طلا کار سده طلا خام اضافه میکنم موقع فروش فقط سود هست اون دوتا رو نمیتونستم دستم کنم خوب فایده نگه داشتنش چیه ولی نمیشه استفاده کرد و اینکه بیشتر جنبه پس انداز داره واسم 

من همون طلا رو نمی‌خوام بخرم

بنظرتون امروز اوضاع م ذا کرات چی میشه فردا طلا بالا میره؟

منم یه مقدار پول دارم میخوام طلا بخرم نمیدونم طلای آبشده بخرم یا طلای بدون اجرت

النگوی بدون اجرت پرسیدم گفت قیمت روز طلا+۷درصد

طلا رو اگه عوضی کنی چون طلای نو یا سکه اجرت و سود و مالیات دارن از مقدار گرم طلای خودت کم میشه و بای ...

اوه آره رفتم‌خوندم چه محله داغونی امیدوارم ازدواج کنی ازونجا بیای بیرون همسایه های فضول بی فرهنگ بدو بزارشون بانک تا ازت نزدنشون

سکه میرم از جای معتبر مرکز فروش سکه میخرم امکان ندارع تقلبی دربیاد ولی طلا خام توش تقلب خیلی زیاده خ ...

نه ممنونع نیست 

ما پارسال از یه جا معتبر سکه خریدیم تقلبی دراومد دوباره رفتیم شکایت  از ژرف سه تا سکه اصل گرفتیم تا شکایت پس بگیریم بعدش رفتیم فروختیم الان یه ساله درگیر پرونده تو پلیس فتا شدیم نگو نمیشه تو حالت عادی سکه خرید و فروش مرد و گردش حسابت از چهل میلیارد به بالا باید باشه وگرنه اسمت تو سامانه ثبت میشه و جریمه و ...  دنگ فنگ داره دیگه سکه نمیخرم

بنظرتون امروز اوضاع م ذا کرات چی میشه فردا طلا بالا میره؟منم یه مقدار پول دارم میخوام طلا بخرم نمیدو ...

فعلا توی یه ثباتی رفته طلا بنظرم وقت خریده ولی مذاکرات خوب پیش اگه نره یه هو می‌ره بالا

نه ببین انگار اشتباه گفتم عتیقه که نیس همون پنج شیش سال پیش خریدم و هیجده عیارع آره میشه

اگه۶ سال که هیچ من فکر کردم‌حداقل۲۰ سال

اگه  بتونی آب شده بخری  از جای مطئن بخری خوبه 

وگرنه عجله نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه ممنونع نیست ما پارسال از یه جا معتبر سکه خریدیم تقلبی دراومد دوباره رفتیم شکایت از ژرف سه تا سکه ...

نه ما این تو شهر معتبره مطمینم بهش 

حالا کی از چهل میلیارد گردش حسابش بالاتر میشه خخخخ اون برا از من بهترونه

نه ما این تو شهر معتبره مطمینم بهش حالا کی از چهل میلیارد گردش حسابش بالاتر میشه خخخخ اون برا از من ...

همینو بگو 

طلافروشان حق فروش سکه بدون اینکه اسمشون تو سایت مالیات ثبت بشه دارن چون گردش مالی بالایی دارن ما فقیر فقرا نمبتونبم

سکه چی؟

سکه م برند  معتبر بخرید 

در‌کل  الان  شما تعویض دارید ضرر نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

فعلا توی یه ثباتی رفته طلا بنظرم وقت خریده ولی مذاکرات خوب پیش اگه نره یه هو می‌ره بالا

یه راهنمایی میخوام 

یه شرایطی هستیم معلوم نیست خونمون رو توی دو سه ماه پیش رو عوض کنیم یا نه(چون شریک داریم فقط خودمون تصمیم گیرنده نیستیم)شاید خونه بخریم شاید نه

الان یه پولی دستمه نمیدونم چیکار کنم ببرم بزارم یه بانک دو سه ماه بمونه همون مبلغ وام بردارم؟ النگو اجرت ۷درصد بگیرم؟ طلا اب شده بگیرم؟سکه بگیرم؟

کدوم راه واسه حفظ پول بهتره؟