2777
2789

اپرا نصب کن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول تبلیغو دادن خب نمیشه نصفه بردارنش

اینام که براشون مهم نیس فقط تبلیغه رو میذارن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حرف شما صحیح تبلیغ زیاد میزارن ولی آخه این دیگه نوبرشه

متاسفانه حرف ما براشون ذره ای اهمیت نداره

تنها کاری که میتونیم کنیم اینه که مرورگرای مسدودکننده تبلیغ نصب کنیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

متاسفانه حرف ما براشون ذره ای اهمیت ندارهتنها کاری که میتونیم کنیم اینه که مرورگرای مسدودکننده تبلیغ ...

دیگه باید مهم باشه چون اگر من و شماها نیایم سایت برای کی تبلیغ کنن

پول تبلیغو دادن خب نمیشه نصفه بردارنشاینام که براشون مهم نیس فقط تبلیغه رو میذارن

یاسی جون مبارک باشه یکسالگی شدن کاربریت🎀🦋🩷

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

یاسی جون مبارک باشه یکسالگی شدن کاربریت🎀🦋🩷

وای مرسی عزیزم خودم نمیدونستم😃😍❤️🫂

عزیزدلم🥲💕🎀

❤️😘