2777
2789

شناسنامه و کارت ملی خودت و شوهرت

پرونده بارداریت سونو و آزمایشها

نامه ی دکتر که آخرای بارداری میده برا بستری و اینا

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرونده بارداری چیه؟

والا برا من که گرفتن همون کارتی که موقع دکتر رفتن وزن و ازمایش و سونو و اینارو درج میکنن داخلش

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
والا برا من که گرفتن همون کارتی که موقع دکتر رفتن وزن و ازمایش و سونو و اینارو درج میکنن داخلش

اون دست دکترمه ،روز زایمان با خودش باید بیاره دیگه ؟یا ازش بگیرم؟

ازمایش و سنوهایی که درطول بارداری انجام دادی یه دفترچه بارداری هم باید همراهت باشع

من فقط تشکیل پرونده دادم پیش دکتر متخصص دفترچه بارداری ندارم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

اون دست دکترمه ،روز زایمان با خودش باید بیاره دیگه ؟یا ازش بگیرم؟

نمیدونم من دست خودم بود شاید آخر کار بهت بده

همون سونو و آزمایشها هم باشه شاید کافی باشه 

میتونی بری بهداشت بگیری؟

آخه من خونم اینجا نیست من لرستان زندگی میکنم الان قم هستم تا انومالی اینجام فقط میرم دکتر سونو آزمایش برام می‌نویسه انجام میدم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔