2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید(پس انداز کردن)

198 بازدید | 18 پست

سلام ظهر آدینه ی شما بخیر و شادی🌺لطفا منو درمورد پس انداز کردن راهنمایی کنید. بنده خودم 13 میلیون ماهی درآمد دارم..... چطور برنامه ریزی کنم که هم پس انداز کنم و هم خرج کنم.. دوتومن میره خرخ خونه و بچه، بابقیش چکار کنم؟ چطور وام بگیرم؟ 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ماه ده تومنشو بزار توی یه حسابت که کارت نداشته باشه یا کارتشو بزار توی خونه، هیچ رمز دوم و اپلیکشنی هم نداشته باشه که خرج نکنی

دو سه تومن هم بزار توی کارتت که خواستی خرج کنی

هرماه اینطوری پولتو جمع کن تا یه راهی برای سرمایه گذاری پیدا کنی

میتونی طلا بخری، از همه ی گزینه ها بهتره ، ولی اول اینکه برای خودت باشه و کسی روش حساب نکنه، و اینکه بدون مزدساخت بخری که پولت حروم نشه

سکه حباب داره نخر

اگه اشنا باشی ارز دیجیتال هم خوبه، ولی بلدی میخواد باید یاد بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اول ماه ده تومنشو بزار توی یه حسابت که کارت نداشته باشه یا کارتشو بزار توی خونه، هیچ رمز دوم و اپلیک ...

ممنونم 🌺بانکی نمی‌شناسید که با درصد کم وام بده؟ 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
ممنونم 🌺بانکی نمی‌شناسید که با درصد کم وام بده؟

بانک رسالت وام های خوبی داره درصدشم پایینه، ولی امتیاز باید جمع کنی

خواستی میتونی حساب باز کنی که بعد چندماه بتونی وام بگیری

از چت جی بی تی بپرس همه ی بانک ها رو بررسی میکنه و بهت اطلاعات میده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch