2777
2789
عنوان

الان کی میخواد پدری کنه برام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزدلم حق داری شرایطت خیلی سخته اما اینجوری نگو عزیزم مطمعن باش امام علی و امام حسین صدات می شنون امیدوارم هر چه زودتر برات گشایش بدن و آسانی و سختی رو بچشی🥲🫂

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
مشکلش چیه چرا نمیشینی خواهرانه باهاش حرف بزنی؟ اصلا لج کن یا دشمن نشو باهاش برید بیرون با هم در از د ...

اصلا باهاش صحبت نمی‌کنم 

من خیلی رو مامانم حساسم گاهی وقتا پتو رو میگیرم جلوی دهنم تا حد بیهوشی جیغ میزنم 

وقتی داداشم میبینم نمیتونم حتی ثانیه ای کنارش وایسم تپش قلب میگیرم دستم مبارزه نمیتونم کنارش احساس امنیت کنم از وقتی ۱۲ سالم بود تا الان انقد زجرم داده که دیگه نمیتونم

جلو داداشت وایسا یعنی چی که هر چی از دهنش درمیاد میگه زنگ بزن ۱۱۰ چیزی مظلوم گیراورده

مامانم غش میکنه خودش هر چی داداشم بگه هیچی نمیگه ب منم هی میگه چیزی نگو ابرومون می‌ره 

همش فکر ابروعه

اصلا باهاش صحبت نمی‌کنم من خیلی رو مامانم حساسم گاهی وقتا پتو رو میگیرم جلوی دهنم تا حد بیهوشی جیغ م ...

پس فکر اینکه داداشت اصلاح شه رو نکن 

با داداشت دوست شو داداشت از تو داغون تره تنهاست باهاش ارتباط بگیر مطمئن باش اصلاح میشه تو شاید حالا حالا ها مستقل نشی چون سنتم کمه پس مجبوری خودت اصلاحش کنی 

و همین حرفارو در قالب دردودل بهش بگی 

مطمئن باش تغییر می‌کنه 

بگو که چقدر اذیتی و چقدر ازش ناراحتی اون داداشتع دوست داره

پس فکر اینکه داداشت اصلاح شه رو نکن با داداشت دوست شو داداشت از تو داغون تره تنهاست باهاش ارتباط بگی ...

دلم خونه🥲

اصلا تعادل نداره از استرس عصبیه بعضی وقتا دلم برای خیلی میسوزه 

الان من با ده تا درس نخونده ادبیات چیکار کنم؟

دلم خونه🥲اصلا تعادل نداره از استرس عصبیه بعضی وقتا دلم برای خیلی میسوزه الان من با ده تا درس نخونده ...

بگردمت 🙂 

اره معلومه خیلی تنهاست کنارش باش خدایی نکرده کاری دست خودش نده:)

اگه فردا امتحان داری الان بکوب بخون امشب هم نخواب تموم میشه گلم 

برات دعا میکنم امتحانتو عالی بدی:)💋❤️