هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
برات مهم نباشه اون حامله است خب باشه زندگی شخصیشه دوست نداره بگه تو نباید توقع داشته باشی که به همه گفته چرا به من نگفته .عزبزم دلش نخواسته بگه .حال دل خودتو با این حرفا خراب نکن که هیچ چیز ارزش نداره
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
عه خدا حفظشون کنه😍اگه بچه نداشتین و نمیگفت یچیزی😐😑
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
من خودم ب جاریم نگفته بودم چون هم برادر شوهرم پسر اوله هم جاریم بزرگتره ازم ترسیدم ناراحت بشنو دلشون بشکنه اخه اونا چند ساله تحت درمانن هنوز بچه دار نشدن...خدا ب همه منتظرا نی نی سالم بده🙏
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
منم موندم چرا نگفت. به خیال خودش میفهمونه برام مهم نیستی
بعضیام صبر میکنن قلب جنین تشکیل شه بعد میگن ولی میگی ب همه گفته جز شما🤔