2777
2789
عنوان

سلام رفتم سونو ntبیایین کمک مامانا

122 بازدید | 5 پست

سلام امروز سونو ntدادم گفت ۱۱هفته۴روز بعد گفت ۶۵درصد دختره اما بازم شک دارم اما خودم همش احساس میکنم پسره همه هم همینو میگن بنظرتون احتمال خطا وجود داره چون گفت هنوز مشخص نیست ضربانش قلبش هم ۱۶۸ بود

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

صددرصدامکان خطاهست من وقتی رفتم سونوی ان تی ۱۱هفته و۳روزبودم جنسیت روحتی حدسی هم نگفت گفت معلوم نیس هنوز

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده هفته زوده اگه به دکترش اعتماد داری درست گفته

نه والا اولین بار رفتم پیشش خودشم گفت اطمینان ندارم

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
صددرصدامکان خطاهست من وقتی رفتم سونوی ان تی ۱۱هفته و۳روزبودم جنسیت روحتی حدسی هم نگفت گفت معلوم نیس ...

اره منم واسه همین شک کردم اخه تشکیل نشده

جنسيت از هفته دهم با ازمايش خون سلفري مشخص ميشه ٩٩ درصد درسته ... برو خدا رو شكر كن بچه ات سالم باشه جنسيت چه فرقي ميكنه خواهر من بعد از سونوي ان تي به دليل مشكل ژنتيكي مجبور به سقط شد . بچه اش هم پسر بود ... ادم فقط بچه سالم و صالح داشته باشه جنسيت مهم نيست قدر بچه هاي سالمتون رو بدونيد خواهر من ١ ماه تمام عذاب كشيد و بعد از كلي استرس و ازمايش مجبور به ختم بارداري شد