2777
2789

با ماشین خودم تنهایی برم شمال؟  به دوستام بگم با ماشین میبرم میان ... 

ولی طوری نیستن ک مثلا ی وعده غذا مهمون کنن . رفاقت یک طرفس الان سالهاست باهم میریم بیرون میچرخونم و میرسونشمون جلوی درشون . هرچی میخوریم کامل فیششو میفرستن میگن بده دنگتو . حتی در حد یدونه بستنی یا اب معدنی

از طرفی تنها بخوام برم با قطار . خوش نمیگذره بدون ماشین نمیشه خوب همه جارو بچرخم و تو مسیر نگه داریم

دوستاتو ببر پول بنزینم بگو دونگی بدن 

دونگی خوبه دیگه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یک بار تنهایی برو سفر، خوش میگذره، هر آدمی باید برای رش. عزت نفسش یک بار تنهایی بره سفر 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

پول بنزین منظورت چقدر؟ صد هزارتومن؟

هرچی میزنی بنویسید حساب کن باهاشون باهرکی مثل خودش باش

تو که تاکسی اینا نیستی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوبه که فقط خرج خودتو میدی اونجوری دردسر میشدن برات 

فقط از خانواده خودت باید توقع کنی که بی چشم داشت بهت محبت کنن و خرجت کنن 

تنها نرو شاید خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد