2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین

91 بازدید | 22 پست

سلام خانوما خوبین

ی سوال داشتم

شما چقد به پارتنر یا شوهرتون محبت میکنین و قربون صدقش میرین و دلسوزی میکنین براش؟؟؟؟ 

زیادش خوبه یا کمش

درک کردن خوبه یا گاهی نکردن

محبت زیادی دلشونو نمیزنه یا هوا برشون نمیداره؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

خیلی زیاد چون خودش اینطوری دوست داره خودشم خیلی محبت می‌کنه اگه محبت نکنم ناراحت میشه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد چون خودش اینطوری دوست داره خودشم خیلی محبت می‌کنه اگه محبت نکنم ناراحت میشه

برا منم دقیقا همینطوریه اما میگم نکنه ی وقت خستش کنه یا هوا برش داره دلش مثلا جوری دیگ بخاد شیطنت تنوع چیزی

بهش نشون بدید که رئیس خونه وهمه چیز که مربوط به زندگیتونه شوهرتونه.بعد خیلی ریز خودتون مدیریت کنید.ا ...

هنوز زیر یک سقف نیستیم

اما مثلا الان دنبال کاراشه برا آیندمون

من میترسم پشت گوش بندازه با ابنکه نمیندازه و خیلی تلاش میکنه

بعد گاهی وقتا میگم. بهش ی شوک. بدم. یاداوری کنم پشت گوش نندازه ازونطرف میگم نکنه درست نباشه و رفتار من بهش استرسی چیزی بده

بنظرتون من تو این مسائل دخالت کنم یا بسپرم دست خودش؟ 

برا منم دقیقا همینطوریه اما میگم نکنه ی وقت خستش کنه یا هوا برش داره دلش مثلا جوری دیگ بخاد شیطنت تن ...

عزیزم اینا همه به ذات طرف بستگی داره از نظر من آدم باید عشقش نشون بده حالا یکی لیاقت داره میمونه یکی لیاقت نداره میره

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عزیزم اینا همه به ذات طرف بستگی داره از نظر من آدم باید عشقش نشون بده حالا یکی لیاقت داره میمونه یکی ...

حرف خوبی زدی واقعا همینه👌

وقتی داره تلاش میکنه چرا باید شما بهش شوک بدید؟

که فکر نکنه همه چی سرسریه و  بدونه منم سخت گیرم و با همه چی کنار نمیام

کار بدی میکنم بنظرتون؟ 

شما تلاشهاو که میبینی ازش تشکر کن همین

اونو ک میکنم حتی مثلا هررور ک از سرکار برمیگرده کلی قربون صدقش میرم میگم مثلا تو این گرما زحمت کشیدی و فلان