2777
2789

دوست دوران دبیرستانم رتبه اول کلاس بود الان خانه دار می‌گفت من از زندگیم خیلی راضی ام شوهر خوب  دوتا بچه دارم خداروشکر خونه وماشین دارم شوهرمم درآمدش ۲۰ تومن راضی هستم مگه آدم از زندکی چی میخواد شغلم اول خیلی رفتم دنبالش نشد الانم مادر هستم و خوشحال  حالا این خونه که میگه نهایتش ۳ تومن باش قیمتش با یه ماشین ساینا دلش هم خوش بود شوهرش وام برمی‌داره سال چند گرم طلا واس تولدش واسش میخره

میشه باورکن خیلی زود

خب پر توقع باشه یا ناراحت باشه شما خوشحال میشی؟

خداروشکر که خوشحاله معیارای همه باهم فرق داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خودشه به ما ربطی ندارد 

سطح خوشبختی زندگی دیگران رو ما پایین نمیکنم خودش تعیین کرده که خوشبخته 

بعدم خوشبختی به مستقل بودن و خونه بزرگ و ساسی بلند و این چیزا نیست خوشبختی اونا شاید همون سایناس

هر کسی یه سبک زندگی رو دوست داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب تو شرایط الانش راضیه

زندگی رشد میکنه همینجوری نمیمونه که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من فکر نمی‌کنم ارزش داشته باشه آدم اینقدر پاره بشه سر درس‌خوندن بعد بره خانه‌داری. یعنی خب اگه به تحصیلاته که سواد از غیردانشگاه یا دانشگاه آزاد هم یاد می‌شه گرفت و خیلی بهتر حتی‌ یا رشته‌هایی که تقاضا کمتر دارن کلا. 

.She's somebody , not some body.  

ناراضی باشه دستاوردی براش داره؟ 

حالش بهتر میشه؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒