2777
2789

مثلا خیلی خوب رفتار کرده از دیروز تا همین الان اونم چطوری بحث نکرده غر نزده دعوا درست نکرده گیر نداده 

اینقدر تو این یه روز و نیم جو خونه خوب بود منم با حوصله و شادتر بودم چون حالم خوب بود ، صبح بلند شدم هشت صبح رفتم نون خریدم وسایل صبحونه و ناهار خریدم ، خوشحال با دخترم رفتیم خرید 

دخترمم ذوق داشت بهم گفت بیا کیک درست کنیم مامان ، اونم فهمیده بود من امروز حالم بهتره ، منم که حالم خوب بود قبول کردم سریع صبحونه بهشون دادم خونرو مرتب کردم شروع کردیم 

کیکمونم پخت گفتم عصرونه میزنیم به بدن 

بعد از ظهرم یه خرده میریم پیاده روی و شایدم خرید کلا حال میکنیم امروزو

خودشم حتی حالش خوب بود از این همه انرژی مثبت اما متاسفانه چون ادم نیس بازم شروع کرد همه چی یهو بهم ریخت 

شروع کرد گیر دادن به یه چیز الکی و غر زدن و دعوا و بحث و توهین 

منم بدجوری دوباره ریختم بهم میگم منت چیرو میذاری منت یه روز و نیم ادم بودنتو ؟ 

دوباره شروع کرد ، رفت بیرون ، کارتش یادش رفته زنگ زدم بگم یادت رفته برگرد شروع کرد فوش و توهین های بد 😞

منم الان نشستم گریه میکنم 

میخاستم لازانیا درست کنم اما تمام حسم رفت همه وسایلشو جپوندم تو یخچال گفتم یه چیز دم دستی درست میکنم ولش کن

تمام حس خوب بودن و حوصلم پرید 

اقایون بابت اخلاق نرمال و خوبتون منت نزارید این یه جور خصلته انسانه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه میگم‌وقتی مرد خوته خوب و با درک و با محبت باشه ، خانوم خونه انقدر با انرژی میشه که میتونه کوه رو جا به جا کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بیخیال بابا یاد بگیر تنهایی حالتو خوب نگه داری اون بچه منتظره لازانیاس

تمام ۹ سال زندگی مشترکم همش خودم خال خودمو خوب کردم

ادم گاهی نیاز داره به یه سری چیزا بخدا 😭 بدجوری حالم گرفتس 😭

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واقعا دردناکه این اتفاق درکتون میکنم

ممنونم

خوب قهر کنه بره 

اونه که شادی و چهره خندان شمارو از دست داده 

پاشو برای دل خودت و دخترت یه موزیک بزار 

لازانیاروهم درست کن 

پاشو قشنگم انقد حالتو وابسته حال اون نکن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
همیشه میگم‌وقتی مرد خوته خوب و با درک و با محبت باشه ، خانوم خونه انقدر با انرژی میشه که میتونه کوه ...

به قران اگه یه ذره شک داشتم الان دیگه ندارم

هروز وقتی از خواب بیدار میشم انگار کتک خوردم 

امروز یه ربع به هشت بیدارشدم با یه انرژی عالی

خوب قهر کنه بره اونه که شادی و چهره خندان شمارو از دست داده پاشو برای دل خودت و دخترت یه موزیک بزار ...

میدونی تو این ۹ سال همش حالمو خودم خوب میکنم اما خب گاهی ادم دلش میخواد یکی مزید بر علت بشه اینم که اینطوری 😞

زندکی خودش الان کلا سخته ...اینجوری که سخت تر میشه

سخت خیلی سخت هروز حالم بده 

میدونی تو این ۹ سال همش حالمو خودم خوب میکنم اما خب گاهی ادم دلش میخواد یکی مزید بر علت بشه اینم که ...

غصه نخور قشنگم 

خیلی‌هامون همینیم عزیزم 

من ده سال از زندگیم تو غار خودم بودم با یه کوه غم و غصه 

الان دوساله دیگه با ضربهایی که بهم میزنه تکونم نمیخورم 

محکم شدم ،شکستم ،خورد شدم ولی بخاطر بچهام محکم شدم 

پاشو قربونت برم نگاه به دخترت بکن تو حس و حال خوب،  برای دخترت باش 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد