2777
2789

بچه ها امتحانام نزدیکه و از اونجایی که نزدیک امتحانا میشه سریال دیدنم میگیره

لطفا بیاید و سریالای قشنگی که دیدین رو معرفی کنین

خودم 

دارک رو دوست داشتم

کروئلا

گیم اف ترونز رو کامل ندیدم

خاطرات خوناشام رو هم کامل ندیدم

چن تا سریال خییییلی قشنگگگگ و حذاب معرفی کنیددد

برو امتحاناتو تموم کن بیا باهم میبینیم

منم کلی سریال سیو کردم برا تابستون

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بعنوان جایزه هر روز یه قسمت ببینمهنوز شروع تشده امتحانام😂

نخیرم جایزه نداریم

اگه هم مدلت اینجوریه فیلم سینمایی انتخاب کن که همون روز تموم شه نه سریال!

بعدم مگه چندمی که هنوز شروع نشده😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نخیرم جایزه نداریماگه هم مدلت اینجوریه فیلم سینمایی انتخاب کن که همون روز تموم شه نه سریال!بعدم مگه ...

دانشگاه میرم عزیزم ترم سه هستم😂

خب فیلم سینمایی قشنگ نمیشناسمممم😭

دلم عاشقانه های گریه دار میخواد😐😂

یا یه چیز فانتزی و قشنگ

دانشگاه میرم عزیزم ترم سه هستم😂خب فیلم سینمایی قشنگ نمیشناسمممم😭دلم عاشقانه های گریه دار میخواد😐� ...

کره ای میشناسم خواستی درخدمتم😂

مرررسی عزیزمممیتونی یه خلاصه بگی راجب چیه؟

خواهشش میکنم
یه قبیله ان که بهشون ظلم میشه و کلا در تلاش برای زنده موندن و انتقام و این داستانان
دیکاپریو هم نقش اصلیشه

انیمیشنم خوبه ها، گربه چکمه پوش 2022
و لوکا

♫𝖘𝖙✧𝖗𝖌𝖎𝖗𝖑♱