2777
2789

چیکار میکنید که شوهراتون تو مشتتونه حالا یسری میان میگن مگه مورچه است یا پشه است بگیریم تو مشتمون !!نه دوستان منظورم از تو مشت بودن اینکه خونه ماشین مغازه بنام خودتونه شوهراتون بدون هماهنگی باهاتون هیچ کاری نمیکنن میگین بهشون مثلا خونه مامانت نرو (نمیگم کار درستی هست منظورم اینکه اینقدر به خانمش اعتماد داره و مطمئنه بهش که میدونه دلیلی داره)نمیره و خلاصه رییس خونه و زندگیشونن بیایید بگید رمز موفقیتتون چیه خداوکیلی بگید شاید ماهم عمل کردیم و تو مشت که نه ولی حداقل اوضاع یکم بهتر شد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی بنامم نیست چون خودم مایل نبودم

بقیشو همسرم هست

کار خاصی نکردم واقعا خود همسرم ازاول اینطوری بود

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من

ولی فکر میکنم ۹۰ درصدش به تربیت خانوادگیش و ذات خودش برمیگرده! کلا خانوادگی زن سالارن

حتی مادرشوهرم به منو جاریم یه وقتایی راهنمایی میده میگه به مرد زیاد بها ندادید ولی عاشقش باشید و از این قبیل صحبتا😁

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بهش با مدرک ثابت کردم هیچکی ب فکر تو نیس خودتو بکش بالا اولویتش من و بچه هام باشن البته کمی آزادشم گذاشتم بهش احترام گذاشتم و....

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

چیزی به نامم نیست چون خودم خواستم البته فقط یه خونه و ماشین داریم انشالا دومی ها به نام من میشه

ولی مدیریت همه چی با منه.هزار تومن هم بیاد تو حساب همسرم من در جریانم و ...

من کاری نکردم از اول این خصلت همسرم بوده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ببین شما نباید کاری بکنی، طرفت خودش باید بخواد که زنش را شریک زندگی و مهم‌ترین رفیق بدونه. 

من همهٔ زوج هایی رو که دیدم به قول شما مَرده تو مشت زنشه، اون خانوم کاملاً معمولی و عادی رفتار می کنه، ولی خود مرد آدم خیلی فهمیده، باشخصیت، منطقی و درستیه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چرا میخایی شوهرت رو منع کنی

اینجوری فکر میکنه آزادی نداره

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

چرا میخایی شوهرت رو منع کنیاینجوری فکر میکنه آزادی نداره

منع*

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ببین شما نباید کاری بکنی، طرفت خودش باید بخواد که زنش را شریک زندگی و مهم‌ترین رفیق بدونه. من همهٔ ز ...

ببین مثلا عمه ی من با یکی از فامیلا که ازدواج دومشه ازدواج کرد برای زن اولش خییلی بد بود برای این شده مرد رویایی نمیتونم ازش بپرسم چه رمزی زده  ولی اینهمه تغییر محاله