چیکار میکنید که شوهراتون تو مشتتونه حالا یسری میان میگن مگه مورچه است یا پشه است بگیریم تو مشتمون !!نه دوستان منظورم از تو مشت بودن اینکه خونه ماشین مغازه بنام خودتونه شوهراتون بدون هماهنگی باهاتون هیچ کاری نمیکنن میگین بهشون مثلا خونه مامانت نرو (نمیگم کار درستی هست منظورم اینکه اینقدر به خانمش اعتماد داره و مطمئنه بهش که میدونه دلیلی داره)نمیره و خلاصه رییس خونه و زندگیشونن بیایید بگید رمز موفقیتتون چیه خداوکیلی بگید شاید ماهم عمل کردیم و تو مشت که نه ولی حداقل اوضاع یکم بهتر شد🌹
اونایی که مدیریت مالی رو به زنشون میسپرن چند حالت دارن یه تعداد بالاشون که زرنگ نیستن و نمیتونن مدیریت کنن و زنشون زرنگتره ،ازین مورد من زیاد دیدم،یه تعداد تنبلن و همه رو میتدازن گردن زن ویه تعداد واقعا خوبو خوش ذاتن و توی هرکاری مشورت میکنن و هوای زنشونو دارن ،در مورد به نام زدن خونه و ماشین اگه سالای اول زندگیته زیاد پافشاری نکن به اینکه چیزی به نامت بزنه نتیجه ی عکس میده ،با خودش فکر میکنه که تو نقشه ای داری،سعی کن اعتمادشو جلب کنی به احتمال خیلی زیاد بعدا به نامت میزنه
اونایی که مدیریت مالی رو به زنشون میسپرن چند حالت دارن یه تعداد بالاشون که زرنگ نیستن و نمیتونن مدیر ...
۱۶سال دارم زندگی میکنم دوتام بچه براش آوردم اما دریغ از احترام چه برسه بنام زدن. مدیریت مالی منظورم نبود منظورم این بود که همه چیزشون خانمشونه و همه چیز باید از زیر نظر اون رد بشه. با کی برن با کی بیان چی بخورن کی بخوابن چی بخرن چی بنام کی باشه. همه چی شوهر من نظر منو خییلی نمیپرسه. کارها رومیکنه ولی بوقت حرفی بزنم میگه تو زر نزن یا بی احترامی میکنه مخصوصا وقتی قهریم یعنی جوری از چشمام افتاده حد نداره