2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که شوهراشون تو مشتشونه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 50 پست

اونایی که مدیریت مالی رو به زنشون میسپرن چند حالت دارن یه تعداد بالاشون که زرنگ نیستن و نمیتونن مدیریت کنن و زنشون زرنگتره ،ازین مورد من زیاد دیدم،یه تعداد تنبلن و همه رو میتدازن گردن زن ویه تعداد واقعا خوبو خوش ذاتن و توی هرکاری مشورت میکنن و هوای زنشونو دارن ،در مورد به نام زدن خونه و ماشین اگه سالای اول زندگیته زیاد پافشاری نکن به اینکه چیزی به نامت بزنه نتیجه ی عکس میده ،با خودش فکر میکنه که تو نقشه ای داری،سعی کن اعتمادشو جلب کنی به احتمال خیلی زیاد بعدا به نامت میزنه

اره تو مشتمه بدون اجازه من آب نمیخوره بگم خونه مادرت یا داداشت نرو نمیره مثلا یبار خاهرشو برد جایی د ...

دوست نداشت اولویتش تو نبودی دوست داشتنش داره اینجوری نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درسته تا حدودی باهات موافقم ولی یه مرد چرت وقتی با یکی هست معمولیه با یکی دیگه مثل فرشتس؟؟؟بنظر ...

نه میگم که اخلاقه اون مرده 

فرهنگش 

تفکرش 

تربیتش

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اونایی که مدیریت مالی رو به زنشون میسپرن چند حالت دارن یه تعداد بالاشون که زرنگ نیستن و نمیتونن مدیر ...

۱۶سال دارم زندگی می‌کنم دوتام بچه براش آوردم اما دریغ از احترام چه برسه بنام زدن. مدیریت مالی منظورم نبود منظورم این بود که همه چیزشون خانمشونه و همه چیز باید از زیر نظر اون رد بشه. با کی برن با کی بیان چی بخورن کی بخوابن چی بخرن چی بنام کی باشه. همه چی  شوهر من نظر منو خییلی نمیپرسه. کارها رو‌میکنه ولی بوقت حرفی بزنم میگه تو زر نزن یا بی احترامی میکنه مخصوصا وقتی قهریم یعنی جوری از چشمام افتاده حد نداره 

۱۶سال دارم زندگی می‌کنم دوتام بچه براش آوردم اما دریغ از احترام چه برسه بنام زدن. مدیریت مالی منظورم ...

خوب پس مشکل شما چیزای مهمتره وقتی با هم اینقدر مشکل دارین معلومه چیزی بنام نمیکنه،اول مشکلتو باهاش حل کن و رابطتتونو درسن کن