من خمیر هزار لا گذاشتم فریزر
الان میخام غذا درست کنم و شیرینی دیدم تاریخش یکسال گذشته یعنی انگار یکسال دست بهش نزده بودم الان حوصلم گرفت میشه استفاده کرد ازش
یک سوال دیگه برنجی که خوش عطر باشه قد بکشه خوب دم بشه خوب حجم بگیره
چه اسمی خوبه از کجا بخرم
سومین سوالم درباره عطر غذاست چیکار کنم عطر غذام بلند بشه
ممنون میشم بگید
من زیاد آشپزی نمیکنم اصلا سلیقه ندارم کدبانو باشم و خانه دار
همیشه تو نت میگردم دنبال غذا اونم فقط پنج شنبه جمعه که تو خونه هستم